Închide meniul

„L-am luat pe Achim!” Gigi Becali a anunţat un nou transfer, imediat după Academica Clinceni – FCSB 0-3: „Nu mai vreau să luăm autogol”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 22:46

Reclamă
„L-am luat pe Achim! Gigi Becali a anunţat un nou transfer, imediat după Academica Clinceni – FCSB 0-3: „Nu mai vreau să luăm autogol

Gigi Becali, declaraţii războinice înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gigi Becali vrea ca FCSB - CFR Cluj | Hepta

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Florin Achim la FCSB

Valentin Creţu a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali, după egalul făcut de FCSB etapa trecută cu FC U Craiova 1948, scor 2-2. Patronul FCSB l-a scos ţap ispăşitor pentru cele două puncte pierdute şi a anunţat că nu mai are şanse uriaşe să prindă prima echipă,.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali la digisport.ro.

După ce s-a despărţit în această iarnă de Academica Clinceni, Achim s-a antrenat o perioadă cu Gaz Metan Mediaş şi chiar a fost aproape de a semna cu ardelenii. Transferul nu s-a mai concretizat din cauza problemelor financiare de la Mediaş, iar Becali l-a transferat la FCSB.

Mihai Pintilii, mesaj pentru Florin Achim

Deşi Gigi Becali nu confirmase transferul lui Achim, Pintilii nu a ezitat să îi transmită un răspuns jucătorului. „Nu ştiu acum. Dacă vine, e binevenit. Să vină şi să îşi facă treaba cât mai bine. Cât va juca, trebuie să dea totul”, a spus Mihai Pintilii, după Academica Clinceni – FCSB 0-3.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Valentin Creţu

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Valentin Creţu, după ce FCSB a obţinut doar un egal cu FC U Craiova 1948.

Reclamă
Reclamă 4

„Crețu iar ne-a curățat. Vreau să găsim un fundaș dreapta. Am vorbit cu Meme să căutăm un fundaș. Ne-am dat două autogoluri, Crețu a dat un autogol și Vlad a dat un autogol”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și