Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Umilință istorică pentru ”câini”! Echipa lui Laurențiu Reghecampf i-a învins cu 11-1 la general. Defensiva lui Flavius Stoican s-a făcut de râs. Atanas Trică, în lacrimi după primul gol în Liga 1

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 21:45

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Umilință istorică pentru ”câini”! Echipa lui Laurențiu Reghecampf i-a învins cu 11-1 la general. Defensiva lui Flavius Stoican s-a făcut de râs. Atanas Trică, în lacrimi după primul gol în Liga 1

Universitatea Craiova - Chindia

Universitatea Craiova Facebook

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-6. GOOOL! Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, a marcat primul său gol în Liga 1. Tânărul fotbalist a izbucnit în lacrimi după reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-5. Fundașul Aloe a fost eliminat!

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-5. GOOOL! Gustavo a restabilit avantajul de 4 goluri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-4. GOOOL! Cosmin Matei a redus din diferență din lovitură de la 11 metri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-4. GOOOL! ”Câinii”, făcuți K.O. Nicușor Bancu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Reclamă

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-3. GOOOL! Jovan Markovic a marcat și el, după o gafă uluitoare a portarului Chesneau.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. GOOOL! Andrei Ivan a majorat avantajul oltenilor din lovitură de la 11 metri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-1. GOOOL! Oltenii au deschis scorul prin George Cîmpanu, care a marcat după o greșeală în defensiva ”câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început derby-ul!

  • Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, R. Grigore – Buleică, Răuță(c), J. Rodriguez, A. Radu – Ivanov, Celar, C. Matei

Rezerve: Figueiredo, Giafer, Jovanovic, Amzar, Pierret, G. Crețu, Bani Mustafa, Bordușanu, V. Borcea

Antrenor: Flavius Stoican

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu(c) – Cîmpanu, A. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, A. Ivan

Rezerve: D. Lazar, Conte, Vlădoiu, Bic, Căpățînă, Vînă, Rogulic, Călin, Trică

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Cele două echipe au nevoie disperată de puncte. Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1, la 11 puncte de prima poziţie care duce la barajul de salvare de la retrogradare.

De partea cealaltă, oltenii sunt pe locul 5, cu 36 de puncte, dar luptă direct cu Rapid, Farul şi FC Argeş pentru ultimele locuri care duc în play-off.

Reclamă

Dinamo – Universitatea Craiova LIVE TEXT | Stoican: Vom fi mai buni

Cu toate că fanii cotizanți din DDB îl vor plecat, Flavius Stoican e încrezător că Dinamo va fi o echipă bună cu el pe bancă.

„Nu trebuie să cedăm. Jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate o să se întoarcă norocul și spre noi, că parcă am avut prea multe ghinioane. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne afecteze încrederea. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, care o să demonstreze. Important e ca jucătorii să nu-și piardă încrederea.

Orice este posibil (n.r. – Dinamo să retrogradeze), dar facem tot ce ne stă în putință. Se înjumătățesc punctele, important e să acumulăm și până la play-out. Vreau să nu mai facem cadouri. Nu este ușor, îți trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru. Nu vreau să caut acest alibi”, a spus Flavius Stoican, după meciul FC Botoșani – Dinamo 4-0.

Dinamo – Universitatea Craiova LIVE TEXT | Ionel Dănciulescu: Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc

Ionel Dănciulescu susține că doar o minune o mai poate salva pe Dinamo de la retrogradare. ”Câinii roșii” sunt la 11 puncte de locul de barajul de salvare, cu șase etape rămase de disputat.

„Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Danciu, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și