Închide meniul

DDB vrea să scape de Flavius Stoican! Dusan Uhrin Jr, chemat să o salveze din nou pe Dinamo. Ce condiții pune antrenorul ceh

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 0:08

DDB vrea să scape de Flavius Stoican! Dusan Uhrin Jr, chemat să o salveze din nou pe Dinamo. Ce condiții pune antrenorul ceh

Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Conform prosport.ro, fanii din DDB au luat deja legătura cu Dusan Uhrin pentru a vedea dacă cehul este dispus să revină în Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB vrea să-l înlocuiască pe Flavius Stoican cu Dusan Uhrin Jr

Uhrin ar vrea să se întoarcă la Dinamo pentru un salariu lunar de 7000 de euro, anunță sursa citată. Cehul și-ar dori și o chirie de 400 de euro și posibilitatea să își formeze staff-ul.

Dusan Uhrin e antrenorul care a salvat-o sezonul trecut pe Dinamo de la retrogradare. Venit într-o situație critică, în aprilie 2021, cehul a adunat cinci victorii în 10 meciuri de play-out, iar Dinamo a scăpat chiar și de emoțiile barajului.

Uhrin s-a despărțit însă de formația din Ștefan cel Mare după salvarea miraculoasă din cauza incertitudinii de la club. Antrenorul de 54 de ani a renunțat chiar și la salariile restante doar ca Dinamo să se salveze. El a mai avut și un alt mandat pe banca „câinilor”, în perioada august 2019 – martie 2020.

Flavius Stoican: „Dinamo va fi o echipă mai bună!”

Cu toate că fanii cotizanți din DDB îl vor plecat, Flavius Stoican e încrezător că Dinamo va fi o echipă bună cu el pe bancă.

Reclamă

„Nu trebuie să cedăm. Jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate o să se întoarcă norocul și spre noi, că parcă am avut prea multe ghinioane. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne afecteze încrederea. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, care o să demonstreze. Important e ca jucătorii să nu-și piardă încrederea.

Orice este posibil (n.r. – Dinamo să retrogradeze), dar facem tot ce ne stă în putință. Se înjumătățesc punctele, important e să acumulăm și până la play-out. Vreau să nu mai facem cadouri. Nu este ușor, îți trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru. Nu vreau să caut acest alibi”, a spus Flavius Stoican, după FC Botoșani – Dinamo 4-0.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. „Câinii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. Șansele de salvare de la retrogradare sunt tot mai mici pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani – Dinamo 4-0

Dinamo a început cum nu se putea mai prost meciul de la Botoșani. Gazdele au deschis scorul după doar 12 minute. Mihai Roman a înscris cu poarta goală, după o centrare a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

Brazilianul Jaja Silva a făcut 2-0 în minutul 27 cu cea mai frumoasă execuție a meciului. Atacantul lui FC Botoșani a avut o acțiune personală de excepție și a finalizat-o cu un șut bombă de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclu.

Același Jaja a făcut „dubla” în minutul 65. Brazilianul l-a driblat până și pe Cristiano Figueiredo și a înscris cu poarta goală. Un minut mai târziu, Mirko Ivanovski a redus din diferență, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid.

Albanezul Leandro Fili a închis tabela în minutul 84. Jucătorul lui Marius Croitoru l-a învins pe Figueiredo cu un șut de la distanță, la colțul scurt.

S-a terminat 4-0 pentru FC Botoșani, care a ajuns la 41 de puncte și își consolidează poziția a patra în Liga 1, fiind tot mai sigură de prezența în play-off.

Recomandări
  • DDB vrea să scape de Flavius Stoican
  • Dusan Uhrin Jr, chemat să o salveze din nou pe Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și