Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Umilință istorică pentru ”câini”! Echipa lui Laurențiu Reghecampf i-a învins cu 11-1 la general. Defensiva lui Flavius Stoican s-a făcut de râs. Atanas Trică, în lacrimi după primul gol în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 21:45

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Umilință istorică pentru ”câini”! Echipa lui Laurențiu Reghecampf i-a învins cu 11-1 la general. Defensiva lui Flavius Stoican s-a făcut de râs. Atanas Trică, în lacrimi după primul gol în Liga 1

Universitatea Craiova - Chindia

Universitatea Craiova Facebook

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-6. GOOOL! Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, a marcat primul său gol în Liga 1. Tânărul fotbalist a izbucnit în lacrimi după reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-5. Fundașul Aloe a fost eliminat!

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-5. GOOOL! Gustavo a restabilit avantajul de 4 goluri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 1-4. GOOOL! Cosmin Matei a redus din diferență din lovitură de la 11 metri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-4. GOOOL! ”Câinii”, făcuți K.O. Nicușor Bancu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Reclamă

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-3. GOOOL! Jovan Markovic a marcat și el, după o gafă uluitoare a portarului Chesneau.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. GOOOL! Andrei Ivan a majorat avantajul oltenilor din lovitură de la 11 metri.

Update: Dinamo – Universitatea Craiova 0-1. GOOOL! Oltenii au deschis scorul prin George Cîmpanu, care a marcat după o greșeală în defensiva ”câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început derby-ul!

  • Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, R. Grigore – Buleică, Răuță(c), J. Rodriguez, A. Radu – Ivanov, Celar, C. Matei

Rezerve: Figueiredo, Giafer, Jovanovic, Amzar, Pierret, G. Crețu, Bani Mustafa, Bordușanu, V. Borcea

Antrenor: Flavius Stoican

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu(c) – Cîmpanu, A. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, A. Ivan

Rezerve: D. Lazar, Conte, Vlădoiu, Bic, Căpățînă, Vînă, Rogulic, Călin, Trică

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Cele două echipe au nevoie disperată de puncte. Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1, la 11 puncte de prima poziţie care duce la barajul de salvare de la retrogradare.

De partea cealaltă, oltenii sunt pe locul 5, cu 36 de puncte, dar luptă direct cu Rapid, Farul şi FC Argeş pentru ultimele locuri care duc în play-off.

Reclamă

Dinamo – Universitatea Craiova LIVE TEXT | Stoican: Vom fi mai buni

Cu toate că fanii cotizanți din DDB îl vor plecat, Flavius Stoican e încrezător că Dinamo va fi o echipă bună cu el pe bancă.

„Nu trebuie să cedăm. Jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate o să se întoarcă norocul și spre noi, că parcă am avut prea multe ghinioane. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne afecteze încrederea. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, care o să demonstreze. Important e ca jucătorii să nu-și piardă încrederea.

Orice este posibil (n.r. – Dinamo să retrogradeze), dar facem tot ce ne stă în putință. Se înjumătățesc punctele, important e să acumulăm și până la play-out. Vreau să nu mai facem cadouri. Nu este ușor, îți trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru. Nu vreau să caut acest alibi”, a spus Flavius Stoican, după meciul FC Botoșani – Dinamo 4-0.

Dinamo – Universitatea Craiova LIVE TEXT | Ionel Dănciulescu: Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc

Ionel Dănciulescu susține că doar o minune o mai poate salva pe Dinamo de la retrogradare. ”Câinii roșii” sunt la 11 puncte de locul de barajul de salvare, cu șase etape rămase de disputat.

„Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Danciu, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Dinamo – Universitatea Craiova 1-6
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și