Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2 | Meci nebun în Bănie! Oltenii pun presiune pe Dinamo după un succes uriaș pe ”Ion Oblemenco”

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 18:50

Reclamă
FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2 | Meci nebun în Bănie! Oltenii pun presiune pe Dinamo după un succes uriaș pe ”Ion Oblemenco”

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2

Profimedia

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2. GOOOL! Compagno a marcat după o nouă gafă în defensiva moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 2-2. GOOOL! Moldovenii egalează din nou prin Mihai Roman, care reușește ”dubla”.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 2-1. GOOOL! Bauza i-a readus pe olteni în avantaj, după o greșeală imensă în defensiva moldovenilor comisă de Dawa. Argentinianul a marcat cu poarta goală.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 1-1. GOOOL! Mihai Roman a restabilit egalitatea după doar 2 minute.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 1-0. GOOOL! Claudiu Bălan a deschis scorul.

Reclamă

Update: A început meciul!

FC U Craiova vine după remiza cu FCSB, scor 2-2, de pe Arena Națională. De cealaltă parte, FC Botoșani a învins-o la scor pe Dinamo, 4-0.

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, D. Albu, Blidar, Pop, C. Albu, Marquet, Ondaan, Compagno

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Nicolo Napoli

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Haruț, Țigănașu – Dican, Edjouma, Papa(c) – Tîrcoveanu, Roman II, Souza

Rezerve: Contra, Patache, Șeroni, Neciu, Croitoru, Mailat, Fili, Lupeta, Roman I

Antrenor: Marius Croitoru

Nicolo Napoli o avertizează pe Dinamo: ”Ne salvăm de la retrogradare!”

Aflați în lupta pentru evitarea retrogradării, oltenii o avertizează pe Dinamo. De asemenea, Nicolo Napoli îi cere transferuri de urgență lui Adrian Mititelu.

”Am avut ocazii, am avut o minge de 2-1, s-a făcut 3-0. Dar felicit băieții pentru că în repriza a doua au făcut un joc bun, am făcut 3-2, am mai avut ocazii. Dacă prima repriză se termina 2-1, putea fi altul rezultatul final. Dar așa a câștigat Farul. 

Îmi place să fiu antrenor, încercăm împreună cu suporterii, cu toți, să ne salvăm de la retrogradare. Cred că mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant. Avem nevoie și de Chițu și de Enache, îi așteptăm. Avem o echipă bună și cred că ne putem salva de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și