Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2 | Meci nebun în Bănie! Oltenii pun presiune pe Dinamo după un succes uriaș pe ”Ion Oblemenco”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 18:50

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2 | Meci nebun în Bănie! Oltenii pun presiune pe Dinamo după un succes uriaș pe ”Ion Oblemenco”

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2

Profimedia

FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2. GOOOL! Compagno a marcat după o nouă gafă în defensiva moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 2-2. GOOOL! Moldovenii egalează din nou prin Mihai Roman, care reușește ”dubla”.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 2-1. GOOOL! Bauza i-a readus pe olteni în avantaj, după o greșeală imensă în defensiva moldovenilor comisă de Dawa. Argentinianul a marcat cu poarta goală.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 1-1. GOOOL! Mihai Roman a restabilit egalitatea după doar 2 minute.

Update: FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 1-0. GOOOL! Claudiu Bălan a deschis scorul.

Reclamă

Update: A început meciul!

FC U Craiova vine după remiza cu FCSB, scor 2-2, de pe Arena Națională. De cealaltă parte, FC Botoșani a învins-o la scor pe Dinamo, 4-0.

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, D. Albu, Blidar, Pop, C. Albu, Marquet, Ondaan, Compagno

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Nicolo Napoli

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Haruț, Țigănașu – Dican, Edjouma, Papa(c) – Tîrcoveanu, Roman II, Souza

Rezerve: Contra, Patache, Șeroni, Neciu, Croitoru, Mailat, Fili, Lupeta, Roman I

Antrenor: Marius Croitoru

Citește și:

Nicolo Napoli o avertizează pe Dinamo: ”Ne salvăm de la retrogradare!”

Aflați în lupta pentru evitarea retrogradării, oltenii o avertizează pe Dinamo. De asemenea, Nicolo Napoli îi cere transferuri de urgență lui Adrian Mititelu.

”Am avut ocazii, am avut o minge de 2-1, s-a făcut 3-0. Dar felicit băieții pentru că în repriza a doua au făcut un joc bun, am făcut 3-2, am mai avut ocazii. Dacă prima repriză se termina 2-1, putea fi altul rezultatul final. Dar așa a câștigat Farul. 

Îmi place să fiu antrenor, încercăm împreună cu suporterii, cu toți, să ne salvăm de la retrogradare. Cred că mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant. Avem nevoie și de Chițu și de Enache, îi așteptăm. Avem o echipă bună și cred că ne putem salva de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – FC Botoșani 3-2
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și