Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”E fustrant, te simți jignit!” Ricardo Grigore, în pragul disperării: ”După ce primim gol intră debandada în noi!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 22:27

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”E fustrant, te simți jignit!” Ricardo Grigore, în pragul disperării: ”După ce primim gol intră debandada în noi!”

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Ricardo Grigore, în pragul disperării după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

”Un sentiment greu, nu e prima dată. Sper să avem puterea să ieșim. Din păcate, suntem în poziția în care suntem. E un subiect delicat, nu știu. După ce primim gol intră debandada în noi. Nu simțim aerul retrogradării. Sperăm să ne revenim și să obținem victorii. Va fi dificil dacă nu vom aduna puncte. Nu trebuie să dăm vina doar pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul nu te așteaptă și nu contează vârsta. Ne așteptam la altceva, dar se repetă scenariul când nu putem să ne ridicăm de jos. Într-adevăr, lucrurile nu sunt așa bune. Trebuie un egal, o victorie. Nu trece de minutul 20 și primim gol. Greșim la fiecare meci. Va fi rândul fiecăruia. E fustrant, te simți jignit. Trebuie să mergi înainte”, a declarat Ricardo Grigore. 

Steliano Filip, luat la țintă de ultrași în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova

Ultrașii l-au taxat din nou pe Staliano Filip, care e disperat să plece de la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani este cu moralul la pământ și a anunțat în mai multe rânduri că îi este imposibil să o mai ajute pe gruparea din Ștefan cel Mare.

Aflat la meciul cu Universitatea Craiova, fanii s-au enervat și i-au strigat „Iar n-ai, mă, chef de muncă? Pleacă odată de la Dinamo!”, potrivit gsp.ro. De asemenea, aceștia l-au înjurat pe jucător, care forțează despărțirea de gruparea alb-roșie.

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României este în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo. Iuliu Mureșan așteaptă o sumă de transfer de la orice echipă care este interesată să semneze cu fundașul care a jucat în 13 meciuri din acest sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și