Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova | ”Iar n-ai chef de muncă?” Steliano Filip, luat la țintă de ultrași: „Pleacă odată!”

Reclamă

Publicat: 10 februarie 2022, 21:34

Dinamo – Universitatea Craiova | ”Iar n-ai chef de muncă?” Steliano Filip, luat la țintă de ultrași: Pleacă odată!”

Dinamo e în criză

Profimedia

Steliano Filip, luat la țintă de ultrași

Ultrașii l-au taxat din nou pe Staliano Filip, care e disperat să plece de la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani este cu moralul la pământ și a anunțat în mai multe rânduri că îi este imposibil să o mai ajute pe gruparea din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la meciul cu Universitatea Craiova, fanii s-au enervat și i-au strigat „Iar n-ai, mă, chef de muncă? Pleacă odată de la Dinamo!”, potrivit gsp.ro. De asemenea, aceștia l-au înjurat pe jucător, care forțează despărțirea de gruparea alb-roșie.

Citește și:

EXCLUSIV Strigăt de disperare al lui Steliano Filip

Steliano Filip e disperat să plece de la Dinamo. A avut un mesaj cutremurător atât pentru conducătorii penultimei clasate din Liga 1, cât și pentru suporteri.

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României este în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo. Iuliu Mureșan așteaptă o sumă de transfer de la orice echipă care este interesată să semneze cu fundașul care a jucat în 13 meciuri din acest sezon.

Steliano Filip a fost dorit de maghiarii de la Mezokovesd, dar impresarii veniți din Ungaria nu au reușit să-i convingă pe șefii lui Dinamo.

Reclamă

Eu nu mai știu la ce să renunț, că sunt ultimele două luni în care ar trebui să mă plătească pentru a fi la zi. Ei să înțeleagă că nu mai pot! Dar dacă nu înțeleg, nicio problemă, eu oricum cel puțin până în vară clar nu am să joc.

Acum nu sunt dispuși să plătească cei din Ungaria și mi se pare normal. Era și o chestie de bun simț… am venit liber, să plec liber. Nu cred că o să mă mai ia în vară fără să joc și atunci trebuie să stau și din vară pentru că mai am un an de contract„, a declarat Steliano Filip în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ce s-a întâmplat cu Steliano Filip

Cazul „Steliano Filip” a început când fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, l-a exclus din lot pe fotbalistul de 27 de ani. Filip a susținut că Puriul l-a scos din lot nemeritat și că șefii i-au transmis să-și găsească altă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

La puțină vreme după acel episod, Rednic a fost demis de la Dinamo, iar suporterii au dat vina pe „greii” vestiarului, printre care și Steliano Filip. Între timp Filip își găsise unde să joace, dar șefii nu l-au mai lăsat să plece.

Recomandări
  • Steliano Filip, luat la țintă de ultrași
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și