Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”E fustrant, te simți jignit!” Ricardo Grigore, în pragul disperării: ”După ce primim gol intră debandada în noi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 22:27

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”E fustrant, te simți jignit!” Ricardo Grigore, în pragul disperării: ”După ce primim gol intră debandada în noi!”

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Ricardo Grigore, în pragul disperării după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

”Un sentiment greu, nu e prima dată. Sper să avem puterea să ieșim. Din păcate, suntem în poziția în care suntem. E un subiect delicat, nu știu. După ce primim gol intră debandada în noi. Nu simțim aerul retrogradării. Sperăm să ne revenim și să obținem victorii. Va fi dificil dacă nu vom aduna puncte. Nu trebuie să dăm vina doar pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul nu te așteaptă și nu contează vârsta. Ne așteptam la altceva, dar se repetă scenariul când nu putem să ne ridicăm de jos. Într-adevăr, lucrurile nu sunt așa bune. Trebuie un egal, o victorie. Nu trece de minutul 20 și primim gol. Greșim la fiecare meci. Va fi rândul fiecăruia. E fustrant, te simți jignit. Trebuie să mergi înainte”, a declarat Ricardo Grigore. 

Citește și:

Steliano Filip, luat la țintă de ultrași în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova

Ultrașii l-au taxat din nou pe Staliano Filip, care e disperat să plece de la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani este cu moralul la pământ și a anunțat în mai multe rânduri că îi este imposibil să o mai ajute pe gruparea din Ștefan cel Mare.

Aflat la meciul cu Universitatea Craiova, fanii s-au enervat și i-au strigat „Iar n-ai, mă, chef de muncă? Pleacă odată de la Dinamo!”, potrivit gsp.ro. De asemenea, aceștia l-au înjurat pe jucător, care forțează despărțirea de gruparea alb-roșie.

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României este în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo. Iuliu Mureșan așteaptă o sumă de transfer de la orice echipă care este interesată să semneze cu fundașul care a jucat în 13 meciuri din acest sezon.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și