Închide meniul

Flavius Stoican ia măsuri disperate după o nouă umilință. Antrenorul lui Dinamo îi duce pe jucători la biserică: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Să ne reparăm la minte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 8:03 / Actualizat: 11 februarie 2022, 10:15

Reclamă
Flavius Stoican ia măsuri disperate după o nouă umilință. Antrenorul lui Dinamo îi duce pe jucători la biserică: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Să ne reparăm la minte

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

AS.ro

În cazul în care va mai rămâne un meci pe bancă, Stoican e dispus să ia măsuri disperate. Înaintea partidei cu UTA, de duminică, tehnicianul alb-roșiilor vrea să se ducă la biserică alături de jucători. Are nevoie de ajutor divin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac”

Capul sus, asta este. Acum ce facem, ne lăsăm de fotbal? Încercăm să ne reparăm la minte, să nu mai fim timorați, că nu sunt extraterești. Le-am spus băieților că nu îi înjură lumea… 100% nu este o presiune, oamenii cântă. Să ne supărăm că ne critică?

E un record negativ, dar până la urmă statistica nu este primordială, problema acum e cum jucăm fotbal, cum îi batem pe cei de la UTA. Jucătorii au potențial… dacă îi vedeți la antrenament, șuturi, vincluri, plecări pe spațiu liber, dueluri. Nu știu ce se întâmplă când vine meciul.

Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Trebuie să găsesc cheița pentru că nu sunt jucători rudimentari. (Reporter: Îi duceți la biserică până la meciul cu UTA?) Da! (Reporter: Vă gândiți și la variante de astea?) Da!„, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo a ținut să asigure că nu va ține de scaun și că, într-o astfel de situație, el este de vină.

Reclamă

Suntem în moarte clinică, dar nu suntem morți. Când se pierde un meci, antrenorul este principalul vinovat, nu jucătorii. Antrenorul decide cine intră în teren. Acum că fiecare dintre ei au și momente catastrofale…dar în general antrenorul este de vină, că de asta îl și plătești. Eu ajut până când se decide că e nevoie de o schimbare, nu voi pleca în momentele grele„, a spus Stoican.

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan, pe picior de plecare de la Dinamo

Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată de urgenţă. Cel mai probabil, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan vor fi daţi afară. Cei din DDB îl vor în locul lui Stoican pe Dusah Uhrin. Iuliu Mureşan nu ar mai aştepta să fie dat afară şi ar urma să îşi dea demisia.

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe reţelele de socializare că Iuliu Mureşan a plecat la Cluj-Napoca. „Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!„, au scris ultraşii.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin este dispus să revină la Dinamo, chiar dacă echipa este într-o situaţie dramatică. Cehul le-ar fi transmis celor din DDB că vrea să aibă libertate totală şi să nu se lovească de imixtiunile lui Iuliu Mureşan. Se ştie că cei doi nu au o relaţie tocmai bună. Cei din DDB l-au vrut pe Uhrin şi după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și