Închide meniul

Haos total la Dinamo, după umilinţa istorică cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan urmează să fie daţi afară: „A plecat! Definitiv!” Dusan Uhrin, favorit să devină antrenorul echipei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 23:30 / Actualizat: 11 februarie 2022, 0:31

Haos total la Dinamo, după umilinţa istorică cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan urmează să fie daţi afară: „A plecat! Definitiv! Dusan Uhrin, favorit să devină antrenorul echipei

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan ar urma să fie daţi afară de la Dinamo

Facebook Dinamo Bucureşti

Update: Peluza Cătălin Hîldan a postat pe reţelele de socializare că Iuliu Mureşan a plecat la Cluj-Napoca. „Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!„, au scris ultraşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată de urgenţă vineri şi, conform gsp.ro, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan vor fi daţi afară. Cei din DDB îl vor în locul lui Stoican pe Dusah Uhrin. Conform sursei citate, Iuliu Mureşan nu ar mai aştepta să fie dat afară şi ar urma să îşi dea demisia.

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan, OUT de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, cel care este administratorul judiciar al clubului, este cel care poate convoca Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo. Zăvăleanu va fi notificat atât de DDB, care deţine aproximativ 20 la sută din acţiunile clubului, cât şi de Nicolae Badea pentru a convoca şedinţa de urgenţă.

De altfel, Flavius Stoican a spus, imediat după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6, că Iuliu Mureşan a ajuns la capătul puterilor. Am avut o discuție cu domnul Mureșan, dar și cu jucătorii. Voiam să îi dăm un  motiv de bucurie după acest meci. Omul și-a exprimat dezamăgirea și a ajuns la capătul puterilor”, a fost mesajul lui Flavius Stoican care anticipează demisia lui Mureşan.

Citește și:

Dusaşn Uhrin ar condiţiona revenirea de rolul lui Iuliu Mureşan de la Dinamo

Dusan Uhrin este dispus să revină la Dinamo, chiar dacă echipa este într-o situaţie dramatică. Cehul le-ar fi transmis celor din DDB că vrea să aibă libertate totală şi să nu se lovească de imixtiunile lui Iuliu Mureşan. Se ştie că cei doi nu au o relaţie tocmai bună. Cei din DDB l-au vrut pe Uhrin şi după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo.

Reclamă

Flavius Stoican aşteaptă să i se ceară să plece de la Dinamo

Imediat după dezastrul din derby-ul cu Universitatea Craiova, Flavius Stoican a spus că nu ţine de scaun, însă a precizat că în momentul în care i se va cere demisia, va pleca.

În momentul când se decide lucrul acesta nu sunt omul care să ţină de scaun. Nu-mi convine, dar asta e realitatea. Când nu ai rezultate, pleci. Atât timp cât e nevoie de mine, rămân, când nu va mai fi nevoie de mine, nu ţin de scaun”, a spus Stoican.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și