Închide meniul

Flavius Stoican ia măsuri disperate după o nouă umilință. Antrenorul lui Dinamo îi duce pe jucători la biserică: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Să ne reparăm la minte”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 8:03 / Actualizat: 11 februarie 2022, 10:15

Flavius Stoican ia măsuri disperate după o nouă umilință. Antrenorul lui Dinamo îi duce pe jucători la biserică: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Să ne reparăm la minte

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

AS.ro

În cazul în care va mai rămâne un meci pe bancă, Stoican e dispus să ia măsuri disperate. Înaintea partidei cu UTA, de duminică, tehnicianul alb-roșiilor vrea să se ducă la biserică alături de jucători. Are nevoie de ajutor divin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican: „Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac”

Capul sus, asta este. Acum ce facem, ne lăsăm de fotbal? Încercăm să ne reparăm la minte, să nu mai fim timorați, că nu sunt extraterești. Le-am spus băieților că nu îi înjură lumea… 100% nu este o presiune, oamenii cântă. Să ne supărăm că ne critică?

E un record negativ, dar până la urmă statistica nu este primordială, problema acum e cum jucăm fotbal, cum îi batem pe cei de la UTA. Jucătorii au potențial… dacă îi vedeți la antrenament, șuturi, vincluri, plecări pe spațiu liber, dueluri. Nu știu ce se întâmplă când vine meciul.

Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Trebuie să găsesc cheița pentru că nu sunt jucători rudimentari. (Reporter: Îi duceți la biserică până la meciul cu UTA?) Da! (Reporter: Vă gândiți și la variante de astea?) Da!„, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo a ținut să asigure că nu va ține de scaun și că, într-o astfel de situație, el este de vină.

Reclamă

Suntem în moarte clinică, dar nu suntem morți. Când se pierde un meci, antrenorul este principalul vinovat, nu jucătorii. Antrenorul decide cine intră în teren. Acum că fiecare dintre ei au și momente catastrofale…dar în general antrenorul este de vină, că de asta îl și plătești. Eu ajut până când se decide că e nevoie de o schimbare, nu voi pleca în momentele grele„, a spus Stoican.

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan, pe picior de plecare de la Dinamo

Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată de urgenţă. Cel mai probabil, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan vor fi daţi afară. Cei din DDB îl vor în locul lui Stoican pe Dusah Uhrin. Iuliu Mureşan nu ar mai aştepta să fie dat afară şi ar urma să îşi dea demisia.

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe reţelele de socializare că Iuliu Mureşan a plecat la Cluj-Napoca. „Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!„, au scris ultraşii.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin este dispus să revină la Dinamo, chiar dacă echipa este într-o situaţie dramatică. Cehul le-ar fi transmis celor din DDB că vrea să aibă libertate totală şi să nu se lovească de imixtiunile lui Iuliu Mureşan. Se ştie că cei doi nu au o relaţie tocmai bună. Cei din DDB l-au vrut pe Uhrin şi după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și