Închide meniul

„Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali”. Neluțu Varga, prima reacție după ce Billel Omrani a fost ofertat de FCSB: „Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 9:54

Reclamă
„Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. Neluțu Varga, prima reacție după ce Billel Omrani a fost ofertat de FCSB: „Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard

Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj şi este dorit de FCSB

Profimediaimages

Becali l-a sunat pe Omrani și i-a propus atacantului francez să îmbrace tricoul roș-albastru, din vară. Jucătorul de 31 de ani este pe final de contract și poate semna deja cu orice echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga: „Gigi Becali își face iluzii cu Billel Omrani”

Finanțatorul grupării din Gruia i-a liniștit pe fani. Crede că Omrani va semna prelungirea contractului și că Dan Petrescu va aduce un nou titlu.

Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră. Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR.

Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el. Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniștit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, știm ce fel de om este.

Becali își face iluzii cu Omrani. El să-și vadă de echipa lui. Nu am niciun stres că am putea pierde campionatul. Este exclus să se întâmple asta. O să vedem cine va râde la final. Avem planuri serioase, vom mai aduce jucători foarte buni, de Liga Campionilor„, a declarat Neluțu Varga, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Billel Omrani cere o sumă uriașă pentru Liga 1

480.000 de euro pe an le-a cerut Billel Omrani celor de la CFR Cluj ca să îşi prelungească înţelegerea cu echipa din Gruia. Ardelenii au refuzat să îi ofere un asemenea salariu, iar acum Gigi Becali a intrat pe fir. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este dispus să îi dea şi o primă uriaşă de instalare dacă semnează contractul. Este vorba despre 500.000 de euro.

Sunt dispus să dau bani. Nu eram dispus când eram departe în campionat, dar acum e doar un pas. Din vară să vină. Vedem ce mă înţeleg cu el la salariu”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Și Cristi Balaj a reacționat după anunțul făcut de Gigi Becali. „Din ce ştiu, dacă Omrani e să joace în România, doreşte să o facă doar la CFR şi urmăreşte un transfer în străinătate„, a spus președintele ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cinci goluri a înscris Omrani în acest sezon și are o cotă de piață de 1.6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și