Închide meniul

„Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali”. Neluțu Varga, prima reacție după ce Billel Omrani a fost ofertat de FCSB: „Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 9:54

„Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. Neluțu Varga, prima reacție după ce Billel Omrani a fost ofertat de FCSB: „Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard

Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj şi este dorit de FCSB

Profimediaimages

Becali l-a sunat pe Omrani și i-a propus atacantului francez să îmbrace tricoul roș-albastru, din vară. Jucătorul de 31 de ani este pe final de contract și poate semna deja cu orice echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga: „Gigi Becali își face iluzii cu Billel Omrani”

Finanțatorul grupării din Gruia i-a liniștit pe fani. Crede că Omrani va semna prelungirea contractului și că Dan Petrescu va aduce un nou titlu.

Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră. Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR.

Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el. Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniștit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, știm ce fel de om este.

Becali își face iluzii cu Omrani. El să-și vadă de echipa lui. Nu am niciun stres că am putea pierde campionatul. Este exclus să se întâmple asta. O să vedem cine va râde la final. Avem planuri serioase, vom mai aduce jucători foarte buni, de Liga Campionilor„, a declarat Neluțu Varga, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Billel Omrani cere o sumă uriașă pentru Liga 1

480.000 de euro pe an le-a cerut Billel Omrani celor de la CFR Cluj ca să îşi prelungească înţelegerea cu echipa din Gruia. Ardelenii au refuzat să îi ofere un asemenea salariu, iar acum Gigi Becali a intrat pe fir. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este dispus să îi dea şi o primă uriaşă de instalare dacă semnează contractul. Este vorba despre 500.000 de euro.

Sunt dispus să dau bani. Nu eram dispus când eram departe în campionat, dar acum e doar un pas. Din vară să vină. Vedem ce mă înţeleg cu el la salariu”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Și Cristi Balaj a reacționat după anunțul făcut de Gigi Becali. „Din ce ştiu, dacă Omrani e să joace în România, doreşte să o facă doar la CFR şi urmăreşte un transfer în străinătate„, a spus președintele ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cinci goluri a înscris Omrani în acest sezon și are o cotă de piață de 1.6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și