Închide meniul

Gigi Becali a vorbit despre oferta făcută pentru Paul Iacob: „MM zice că e foarte bun, eu nu mă pricep la fundași”. Care este planul patronului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 15:07

Gigi Becali a vorbit despre oferta făcută pentru Paul Iacob: „MM zice că e foarte bun, eu nu mă pricep la fundași. Care este planul patronului de la FCSB

Malcom Edjouma e noul favorit al lui Gigi Becali

Hepta

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu l-a urmărit pe jucătorul Chindiei, dar că Mihai Stoica a pus ochii pe el. Managerul general al roș-albaștrilor l-a convins pe Becali să îl oferteze încă de acum pe jucătorul care va deveni liber de contract la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre interesul pentru Paul Iacob: „MM zice că e bun”

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Gigi Becali oferă 100 de mii de euro pentru a-l transfera încă din această iarnă. Din vară, finanțatorul vicecampioanei îl vrea şi pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj.

Paul Iacob a ajuns în 2020 la Chindia de la Farul, sub formă de împrumut. Anul trecut, Chindia a decis să îl transfere definitiv. Iacob este unul dintre jucătorii de bază de la Chindia. FCSB şi Chindia se vor întâlni în meci direct în acest weekend. Becali i-a transferat în această iarnă la FCSB pe Malcom Edjouma şi pe Florin Achim.

Paul Iacob are 1.85 metri și o cotă de piață de 900.000 de euro. A mai jucat, în trecut, pentru Viitorul, Gaz Metan, FC Brașov, Târgu Mureș și Dunărea Călărași. În acest sezon a fost titular în 23 de partide din Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și