Închide meniul

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său! Fiul cel mare al superstarului portughez a semnat cu Manchester United

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 16:46

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său! Fiul cel mare al superstarului portughez a semnat cu Manchester United

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său

jjnr10 Instagram

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său

Cristiano Ronaldo Jr., fiul cel mare al atacantului portughez, calcă pe urmele tatălui său. Puștiul a fost prezentat cu tricoul cu numărul 7. Alături de el a fost prezentat un alt tânăr talentat, Gabriel, potrivit mirror.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Jr. a ajuns la Manchester United după ce a trecut pe la echipele de juniori de la Juventus. Același parcurs l-a avut și tatăl său.

Starul de 37 de ani a revenit pe Old Trafford după o pauză de 12 ani. În perioada petrecută acolo, 2003-2009, el a marcat 118 goluri în 292 meciuri.

Superstarul portughez încasează 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus.

Zinedine Zidane vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG

Zinedine Zidane este dispus să vină la PSG, unde ar urma să îl înlocuiasă pe Mauricio Pochettino. Marca anunță că antrenorul francez care a scris istorie la Real Madrid ar urma să accepte oferta, doar dacă i se îndeplinește o condiție.

Reclamă

”Zizou” vrea ca alături de Lionel Messi și Neymar să vină și Cristiano Ronaldo, care trece printr-o perioadă complicată la Manchester United și ia în calcul plecarea la vară. Lusitanul este nemulţumit de Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford. Recent, acesta l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

Zidane și Ronaldo împreună pe Santiago Bernabeu în perioada în care ”galacticii” au cucerit trei trofee UEFA Champions League consecutive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și