Închide meniul

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său! Fiul cel mare al superstarului portughez a semnat cu Manchester United

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 16:46

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său! Fiul cel mare al superstarului portughez a semnat cu Manchester United

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său

jjnr10 Instagram

  • Cristiano Ronaldo jr. calcă pe urmele tatălui său
  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui său

Cristiano Ronaldo Jr., fiul cel mare al atacantului portughez, calcă pe urmele tatălui său. Puștiul a fost prezentat cu tricoul cu numărul 7. Alături de el a fost prezentat un alt tânăr talentat, Gabriel, potrivit mirror.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Jr. a ajuns la Manchester United după ce a trecut pe la echipele de juniori de la Juventus. Același parcurs l-a avut și tatăl său.

Starul de 37 de ani a revenit pe Old Trafford după o pauză de 12 ani. În perioada petrecută acolo, 2003-2009, el a marcat 118 goluri în 292 meciuri.

Reclamă

Superstarul portughez încasează 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus.

Citește și:

Zinedine Zidane vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG

Zinedine Zidane este dispus să vină la PSG, unde ar urma să îl înlocuiasă pe Mauricio Pochettino. Marca anunță că antrenorul francez care a scris istorie la Real Madrid ar urma să accepte oferta, doar dacă i se îndeplinește o condiție.

Reclamă

”Zizou” vrea ca alături de Lionel Messi și Neymar să vină și Cristiano Ronaldo, care trece printr-o perioadă complicată la Manchester United și ia în calcul plecarea la vară. Lusitanul este nemulţumit de Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford. Recent, acesta l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

Zidane și Ronaldo împreună pe Santiago Bernabeu în perioada în care ”galacticii” au cucerit trei trofee UEFA Champions League consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United
Premier League • 21 feb., 9:25
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United. O nouă eră în Premier League
Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid
La Liga • 29 ian., 12:22
Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid! Jan Oblak este dorit de un „gigant” din Premier League