Închide meniul

Zinedine Zidane, dispus să vină în galaxia stelelor de la PSG cu o singură condiție! ”Zizou” vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri în premieră

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 13:14

Reclamă
Zinedine Zidane, dispus să vină în galaxia stelelor de la PSG cu o singură condiție! ”Zizou” vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri în premieră

Zinedine Zidane vrea ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG

Profimedia

Zinedine Zidane, dispus să vină în galaxia stelelor de la PSG cu o singură condiție

Zinedine Zidane este dispus să vină la PSG, unde ar urma să îl înlocuiasă pe Mauricio Pochettino. Marca anunță că antrenorul francez care a scris istorie la Real Madrid ar urma să accepte oferta, doar dacă i se îndeplinește o condiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Zizou” vrea ca alături de Lionel Messi și Neymar să vină și Cristiano Ronaldo, care trece printr-o perioadă complicată la Manchester United și ia în calcul plecarea la vară. Lusitanul este nemulţumit de Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford. Recent, acesta l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

Zidane și Ronaldo împreună pe Santiago Bernabeu în perioada în care ”galacticii” au cucerit trei trofee UEFA Champions League consecutive.

Zinedine Zidane, omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și