Închide meniul
Video

„Scot cuvinte pe care nu trebuie să le scot!” Dan Petrescu, primele explicaţii după ce l-a înjurat pe Bille Omrani: „Chiar dacă sunt un tată pentru el, câteodată sunt mai dur!” Ce a spus despre transferul la FCSB

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 17:13

Reclamă

Dan petrescu, nervos după un meci

Hepta

Gigi Becali a anunţat public că este dispus să îi ofere 500 de mii de euro lui Omrani la semnătură plus un salariu de cel puţin 40 de mii de euro pe lună. Omrani i-ar fi cerut patronului FCSB un salariu de 45 de mii de euro şi 400 de mii de euro la semnătură. Petrescu spune că Omrani vrea să plece în străinătate în cazul în care nu va semna un nou contract cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani poate să se ducă unde vrea el, nu la FCSB sau la CFR. El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-aspus mie, dar la fotbal nu se ştie niciodată. Poţi să te aştepţi la orice, oricând. Sincer, nu l-aş vedea în România decât la CFR Cluj„, a spus Billel Omrani.

Dan Petrescu, explicaţii după ce l-a înjurat pe Bille Omrani

Dan Petrescu a vorbit şi despre momentul tensionat dintre el şi Billel Omrani, din timpul partidei cu Universitatea Craiova. În minutul 28, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins cum „Bursucul” l-a înjurat pe atacantul Billel Omrani.

Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat Dan Petrescu. În repriza secundă, Billel Omrani a fost primul jucător înlocuit de la CFR Cluj.

„Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el, sunt mai dur. Câteodată mai scot niste cuvinte pe care nu trebuie să le scot, dar altfel pe Billel e greu să-l ţii. Eu ţin la el, el ţine la mine, el ţine la club. Dacă nu era CFR Cluj, unde era Billel Omrani„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

17 meciuri a jucat Billel Omrani în Liga 1 pentru CFR Cluj în acest sezon. Francezul are în cont cinci goluri și două assist-uri. Atacantul de 28 de ani joacă pentru ardeleni din 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și