Închide meniul
Video

„Scot cuvinte pe care nu trebuie să le scot!” Dan Petrescu, primele explicaţii după ce l-a înjurat pe Bille Omrani: „Chiar dacă sunt un tată pentru el, câteodată sunt mai dur!” Ce a spus despre transferul la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 17:13

Dan petrescu, nervos după un meci

Hepta

Gigi Becali a anunţat public că este dispus să îi ofere 500 de mii de euro lui Omrani la semnătură plus un salariu de cel puţin 40 de mii de euro pe lună. Omrani i-ar fi cerut patronului FCSB un salariu de 45 de mii de euro şi 400 de mii de euro la semnătură. Petrescu spune că Omrani vrea să plece în străinătate în cazul în care nu va semna un nou contract cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani poate să se ducă unde vrea el, nu la FCSB sau la CFR. El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-aspus mie, dar la fotbal nu se ştie niciodată. Poţi să te aştepţi la orice, oricând. Sincer, nu l-aş vedea în România decât la CFR Cluj„, a spus Billel Omrani.

Dan Petrescu, explicaţii după ce l-a înjurat pe Bille Omrani

Dan Petrescu a vorbit şi despre momentul tensionat dintre el şi Billel Omrani, din timpul partidei cu Universitatea Craiova. În minutul 28, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins cum „Bursucul” l-a înjurat pe atacantul Billel Omrani.

Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat Dan Petrescu. În repriza secundă, Billel Omrani a fost primul jucător înlocuit de la CFR Cluj.

„Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el, sunt mai dur. Câteodată mai scot niste cuvinte pe care nu trebuie să le scot, dar altfel pe Billel e greu să-l ţii. Eu ţin la el, el ţine la mine, el ţine la club. Dacă nu era CFR Cluj, unde era Billel Omrani„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă
Citește și:

17 meciuri a jucat Billel Omrani în Liga 1 pentru CFR Cluj în acest sezon. Francezul are în cont cinci goluri și două assist-uri. Atacantul de 28 de ani joacă pentru ardeleni din 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și