Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Billel Omrani! Ce i-a propus atacantului de la CFR Cluj: „I-am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu la telefon”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 februarie 2022, 12:30

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Billel Omrani! Ce i-a propus atacantului de la CFR Cluj: „I-am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu la telefon

Gigi Becali, negocieri directe cu Billel Omrani

FOTO:Flaviu Buboi/ Sport Pictures

  • Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Billel Omrani
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Gigi Becali nu se dezminte. Latifundiarul din Pipera spune că l-a sunat pe Billel Omrani pentru a negocia direct cu acesta şi l-a cerut şi pe Dan Petrescu la telefon. Finanţatorul celor de la FCSB a făcut publice şi sumele cu care vrea să-l ademenească pe atacant la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Billel Omrani!

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu să-ți confirme că sunt eu, că-mi cunoaște vocea, sau dă-mi-l pe Bordeianu. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an.”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Cristi Balaj speră să-l păstreze pe atacant la CFR Cluj

De partea cealaltă, cei de la CFR Cluj speră să-l convingă pe atacantul francez să semneze prelungirea contractului cu echipa campioană Cristi Balaj mizează pe relația foarte bună pe care Omrani o are cu antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu.

Reclamă

„Ofertele nu se fac prin ziare, plus că am înțeles că s-au făcut ceva legături de transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj. Nu mai există la CFR Cluj persoanele care au participat la transferul lui Bălgrădean, iar modul de lucru e diferit acum. Mihai Stoica a salutat acest lucru și am demonstrat cu Braun și Roger asta. Îmi doresc să avem același tratament din partea celorlalte cluburi.

Citește și:

Cu Omrani s-a discutat. Oferta este mai bună decât ce avea înainte. El își dorește să rămână la Cluj, se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu. Dan Petrescu îl motivează, a ajuns aici și datorită lui Dan Petrescu. Eu cunosc relația pe care Dan Petrescu o are cu Omrani, își petrec după-amiazile împreună, merg împreună la piscină. În fiecare săptămână au zile când merg la piscină, fac recuperarea împreună”, a declarat Cristian Balaj, conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”