Închide meniul

Rapid – Sepsi 1-1 | „Nu am explicaţie pentru asta!” Cristiano Bergodi, în depresie după ce echipa sa a ratat victoria în prelungiri: „E numai vina noastră!”

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 22:21

Reclamă
Rapid – Sepsi 1-1 | „Nu am explicaţie pentru asta! Cristiano Bergodi, în depresie după ce echipa sa a ratat victoria în prelungiri: „E numai vina noastră!

Cristiano Bergodi este antrenorul celor de la Sepsi

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Sepsi a ratat incredibil victoria în prelungirile partidei de la Mioveni. Deşi avea un om în minus, Rapid a egalat în prelungirile partidei prin Alexandru Ioniţă, care a profitat şi de o gafă uluitoare a portarului de la Sepsi. Antrenorul covăsnenilor, Cristiano Bergodi, a spus că echipa sa nu a meritat să câştige mai mult de un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, în depresie după Rapid – Sepsi 1-1

Dezamăgit pentru că am pierdut două puncte. Prima repriză am jucat bine, a doua nu am mai jucat deloc. Nu am explicaţie pentru asta. Am meritat că am luat doar un punct. Când joci cu un om în plus trebuie să plimbi mingea. Noi am jucat numai pe contre. Şi după se poate greşi. E numai vina noastră dacă nu am câştigat acest meci. Nu ştiu dacă era ultima şansă pentru playoff. Are glezna umflată, dar sper să nu fie nimic grav„, a spus Cristiano Bergodi, după Rapid – Sepsi 1-1.

Rapid – Sepsi 1-1. Alexandru Ioniță și-a salvat echipa în minutul 90+2

Rapid – Sepsi, unicul meci al zilei din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Giuleștenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 33, când Alexandru Albu a fost eliminat direct de Sebastian Colțescu.

În minutul 33, de la gazde a fost eliminat Albu pentru o intervenţie dură la Achahbar. Sebastian Colțescu l-a eliminat direct. În repriza secundă, Ștefănescu a deschis scorul, în minutul 50, iar giuleștenii au egalat în prelungiri, în minutul 90+2, prin Alexandru Ioniță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și