Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Ilie Poenaru acuză jocuri de culise. Campioana l-a transferat pe Yuri Matias înaintea meciului direct: „Mă deranjează, s-a pus presiune pe el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 22:52

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Ilie Poenaru acuză jocuri de culise. Campioana l-a transferat pe Yuri Matias înaintea meciului direct: „Mă deranjează, s-a pus presiune pe el!

Ilie Poenaru amenință că își dă demisia de la Gaz Metan Mediaș

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ilie Poenaru a vorbit despre faptul că Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători ai Gazului, nu a fost inclus în lot. Brazilianul a semnat cu echipa lui Dan Petrescu chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru, acuze dure după ce Yuri Matias a semnat cu CFR Cluj

Este un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă, atât CFR şi Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci. Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Nu am fost de acord cu suma transmisă mai departe.

Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe. A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor. Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.

Am decis să nu fie nici în lot, să îl las să stea acasă. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia. Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club„, a răbufnit Ilie Poenaru după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2.

Antrenorul lui Gaz Metan riscă să rămână fără niciun jucător din cauza problemelor financiare. Anunță că este și el pe punctul de a pleca.

Reclamă

Jucătorii au ajuns la saturație. Nimeni nu le spune nimic, nimeni nu vine să spună care e situația. Jucătorii nu vor să mai stea, eu nu pot să-i mai țin. Problema este că sunt jucători cu probleme grave acasă, nu au bani, sunt împrumutați. Eu ce pot să fac mai mult? Sunt bani în orașul Mediaș, dar nu se vrea. Nu se dorește, trebuie să fim sinceri.

Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării și nu mai am ce să fac. În două zile s-ar putea să nu mai am cu cine și ar trebui să fac pasul în spate. Am familie, mi-am sacrificat familia. Să vă duceți acum să vedeți ce e în vestiar. Numai antrenor să nu fii, numai în postura mea să nu fii acum„, a mai spus Poenaru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și