Închide meniul

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, victorie în minutul 90+4! Cristi Neguț, eroul lui Dan Petrescu. Cum arată clasamentul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 21:50

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, victorie în minutul 90+4! Cristi Neguț, eroul lui Dan Petrescu. Cum arată clasamentul

CFR Cluj - Dinamo

Profimedia

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 64 de puncte. Ardelenii sunt la 9 puncte distanță de rivala FCSB, care are un meci în minus. De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul regulat, CFR Cluj mai are de jucat derby-ul cu Rapid (acasă), cu Sepsi (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și Dinamo (acasă).

De partea cealaltă, FCSB mai are de disputat confruntările cu Chindia (acasă), CS Mioveni (deplasare), Farul Constanța (acasă), FC Argeș (deplasare) și FC Voluntari (acasă).

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

Update: Fluier final în Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-1.

Update: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-1. GOOOL! Ioan Filip a restabilit egalitatea.

Reclamă

Update: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-1. GOOOL! Campioana României a dat lovitura prin Claudiu Petrila. Aceasta a fost a șasea reușită a tânărului fotbalist în actualul sezon.

Update: Ocazie CFR Cluj! Billel Omrani a lovit bara!

Update: A început Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – De Moura, Matricardi, Horj, Dobrescu – Junior, Lixandru – Grădinaru, Filip, Trif – Irobiso

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Păun, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh – Petrila

Citește și:

Dan Petrescu se teme şi de Gaz Metan Mediaş

Dan Petrescu spune să nu se aştepta ca CFR Cluj să facă patru remize la rând şi să le permită celor de la FCSB să se apropie la 6 puncte. Antrenorul campioanei se teme şi de Gaz Metan Mediaş, echipă ce are mari probleme financiare.

Nu mă așteptam să avem patru egaluri la rând, cred că nimeni nu se aștepta. Dacă nu câștigi cinci meciuri, e posibil să fie o criză. Trebuie să fim inteligenți, uniți, să avem încredere în noi și să nu intrăm în criză. Dar sunt conștient că, dacă nu va fi o victorie, nu e bine pentru noi. Ar fi o victorie importantă„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu nu s-a dezminţit nici înaintea partidei cu echipa lui Ilie Poenaru.

Îi cunosc foarte bine pe cei de la Mediaș, au jucători cu experiență. Cei doi fundași centrali sunt golgheteri, iar Morar și Grădinaru sunt jucători de mare valoare și pot să facă diferența. Suntem conștienți că va fi un meci foarte, foarte greu, pentru că meciurile cu Mediaș n-au fost ușoare deloc, de când am antrenat eu. În plus, terenul nu arată bine, ei n-au nimic de pierdut, își vor da viața pe teren.

Reclamă

Sunt foarte buni la faze fixe, au marcat jumătate din goluri din faze fixe. Atuurile lor vor fi fazele fixe și contraatacurile„, a mai spus Petrescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și