Închide meniul
Foto

Frumoasa Laurette și-a părăsit iubitul chiar înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între mulatră și bărbatul care a fost în centrul unui scandal uriaș

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 11:33

Reclamă
Frumoasa Laurette și-a părăsit iubitul chiar înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între mulatră și bărbatul care a fost în centrul unui scandal uriaș

"Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?" Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Ultima perioadă petrecută împreună de cei doi a fost o vacanță în Statele Unite, acolo unde au fost însoțiți și de fiica lui Laurette. Astfel, Ziua Îndrăgostiților îi prinde deja separați pe cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform ciao.ro, relația la distanță a fost cauza despărțirii dintre cei doi. Asta la doar câteva luni de când Laurette, buna prietenă a lui Ion Țiriac, povestea cât de îndrăgostită era de jucătorul implicat într-un scandal uriaș pe vremea când evolua la Dinamo.

Laurette Atindehou s-a despărțit de Magaye Gueye, înainte de nuntă

”Este foarte mândru de mine și mă susține. Nu are de ce să fie gelos. Iar dacă nu e gelos înseamnă că nu mă iubește. Eu sunt mai geloasă decât el. Ne susținem cu absolut orice, ne iubim mult și chiar dacă am trecut prin anumite neplăceri în relație, dragostea noastră a crescut și a fost tot mai puternică.

Este cel mai frumos, bun și talentat bărbat. Este fotbalistul și jucătorul meu preferat. Nu trebuie să-i fac o declarație de dragoste, el știe că îl iubesc și el mă iubește pe mine. Sunt foarte fericită alături de el în acest moment și cred că nimic nu este întâmplător”, spunea Laurette, pentru sursa citată.

Magaye Gueye, scandal uriaș cu cocaină, la Dinamo

La începutul lui 2021, Magaye Gueye s-a filmat alături de două femei, în jacuzzi. El înjură clubul pentru că nu e plătit. Una dintre ele era chiar Laurette, cu care senegalezul avea deja o relaţie.

Reclamă

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, era mesajul transmis de senegalez.

Gueye avea o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului 2020. Cei doi s-au cunoscut după ce au fost schimb de like-uri pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și