Închide meniul

Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali, la un pas să fie dat afară după doar două antrenamente, la Botoșani: ”L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 10:50

Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali, la un pas să fie dat afară după doar două antrenamente, la Botoșani: ”L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun”

Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Hepta

Marius Croitoru a vrut să îl dea afară de la echipă după doar câteva antrenamente. Venise la Botoșani după un an în care nu jucase, iar antrenorul moldovenilor avea o altă preferință pentru postul lui, pe Martin Remacle. Totuși, Florin Manea, apropiatul lui Croitoru, l-a convins să-l păstreze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: Pe Malcom Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente

”Da, așa e. Pe Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente. L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun. El îl luase pe Martin Remacle de la Voluntari. Și i-am zis că e de cinci ori mai bun decât Remacle.

M-a ascultat și uite-l pe Edjouma. Noi ne completăm, dar vedem fotbalul la fel. E chimie între noi, chiar dacă Marius e mai impulsiv. Asta e povestea cu Edjouma”, a spus Florin Manea, citat de fanatik.ro.

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB

Între timp, Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru francezul de 25 de ani, care a și oferit primele declarațiile pentru noul club.

„A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

Reclamă

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Citește și:

Patru goluri și patru pase decisive a reușit Edjouma în acest sezon. Speră să continue să impresioneze și la FCSB. Vrea să facă diferența în lupta pentru titlu.

„Știu că este un club mare, poate cel mai mare din România pentru că a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Și știu că ultimul titlu a fost câștigat în 2015, deci știu că este un club bun. Dorința mea este să ajung la potențial maxim și să îmi ajut echipa atât în atac, cât și în aparare.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are jucători mai talentați decât CFR Cluj. CFR are mai multă experiență în astfel de situații. Sunt zile în care acest lucru poate face diferența. Se va juca până în ultima etapă, iar acest lucru este palpitant„, a mai spus noul jucător al lui FCSB.

Ce salariu va avea Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și