Închide meniul
VIDEO

Scandal de proporții înainte de UTA – Dinamo. Ultrașii s-au bătut cu bâte și scaune în fața unui restaurant din Arad. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 15:22

Reclamă
Scandal de proporții înainte de UTA – Dinamo. Ultrașii s-au bătut cu bâte și scaune în fața unui restaurant din Arad. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Bătaie între fanii lui Dinamo și cei ai lui UTA

Captură TV Arad

Suporterii s-au întâlnit în oraș și au fost incidente grave. Imaginile filmate de camerele de supraveghere ale unui restaurant au surprins momentul în care suporterii din cele două galerii s-au încăierat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidente grave înainte de UTA – Dinamo. Fanii s-au luat la bătaie

Imagini incredibile la Arad! Aproximativ 100 de suporteri ai lui Dinamo au ajuns deja în oraşul nostru şi au intrat într-un conflict de stradă. S-au împărțit câțiva pumni în fața restaurantului Pergola„, au transmis cei de la TV Arad, care au postat pe contul lor de Facebook un filmuleț teribil.

Un grup de fani s-a baricadat într-un restaurant. S-au apărat cu scaune și au improvizat bâte. S-au împărțit pumni dar, din fericire, jandarmii au intervenit rapid și au calmat spiritele.

Dinamoviștii erau cei aflați în restaurant, aceștia fiind atacați de cei de la UTA. În condițiile date, meciul de astăzi, din Liga 1, se anunță a fi unul cu risc ridicat.

Reclamă

Flavius Stoican face „terapie cu Vladimir Putin” pentru a scoate Dinamo din criză

Flavius Stoican a avut un discurs incredibil înaintea partidei cu UTA. Antrenorul celor de la Dinamo a dezvăluit că Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a devenit un exemplu pentru a-i face pe jucători să uite de umilinţele din ultima vreme.

Stoican spune că jucătorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă când intră pe teren şi să uite de eşecurile din ultima perioadă. Antrenorul de la Dinamo a făcut o paralelă şi cu Vladimir Putin, în contextul situaţiei tensionate din Ucraina.

E nevoie de pozitivism, începând de la mine. Dar ce transmit, să ajungă și la ei, la jucători. Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: ‘uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are’. Când văd, numai ’când se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’. Eu nu văd că Putin a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Că atunci când începe războiul, eu o să fiu deja mort dacă stau și mă gândesc! Asta le-am zis și eu băieților. Când începe meciul, dacă noi ne gândim, ’mamă, ce e acolo, ce rău e’…”, a fost discursul lui Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și