Închide meniul
VIDEO

Scandal de proporții înainte de UTA – Dinamo. Ultrașii s-au bătut cu bâte și scaune în fața unui restaurant din Arad. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 15:22

Scandal de proporții înainte de UTA – Dinamo. Ultrașii s-au bătut cu bâte și scaune în fața unui restaurant din Arad. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Bătaie între fanii lui Dinamo și cei ai lui UTA

Captură TV Arad

Suporterii s-au întâlnit în oraș și au fost incidente grave. Imaginile filmate de camerele de supraveghere ale unui restaurant au surprins momentul în care suporterii din cele două galerii s-au încăierat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidente grave înainte de UTA – Dinamo. Fanii s-au luat la bătaie

Imagini incredibile la Arad! Aproximativ 100 de suporteri ai lui Dinamo au ajuns deja în oraşul nostru şi au intrat într-un conflict de stradă. S-au împărțit câțiva pumni în fața restaurantului Pergola„, au transmis cei de la TV Arad, care au postat pe contul lor de Facebook un filmuleț teribil.

Un grup de fani s-a baricadat într-un restaurant. S-au apărat cu scaune și au improvizat bâte. S-au împărțit pumni dar, din fericire, jandarmii au intervenit rapid și au calmat spiritele.

Dinamoviștii erau cei aflați în restaurant, aceștia fiind atacați de cei de la UTA. În condițiile date, meciul de astăzi, din Liga 1, se anunță a fi unul cu risc ridicat.

Reclamă
Citește și:

Flavius Stoican face „terapie cu Vladimir Putin” pentru a scoate Dinamo din criză

Flavius Stoican a avut un discurs incredibil înaintea partidei cu UTA. Antrenorul celor de la Dinamo a dezvăluit că Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a devenit un exemplu pentru a-i face pe jucători să uite de umilinţele din ultima vreme.

Stoican spune că jucătorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă când intră pe teren şi să uite de eşecurile din ultima perioadă. Antrenorul de la Dinamo a făcut o paralelă şi cu Vladimir Putin, în contextul situaţiei tensionate din Ucraina.

E nevoie de pozitivism, începând de la mine. Dar ce transmit, să ajungă și la ei, la jucători. Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: ‘uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are’. Când văd, numai ’când se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’. Eu nu văd că Putin a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Că atunci când începe războiul, eu o să fiu deja mort dacă stau și mă gândesc! Asta le-am zis și eu băieților. Când începe meciul, dacă noi ne gândim, ’mamă, ce e acolo, ce rău e’…”, a fost discursul lui Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și