Închide meniul

UTA – Dinamo | Marco Ehmann a văzut două galbene în 5 minute. „Câinii” au sărit la gâtul arbitrului Cătălin Popa

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 18:17

Reclamă
UTA – Dinamo | Marco Ehmann a văzut două galbene în 5 minute. „Câinii au sărit la gâtul arbitrului Cătălin Popa

Marco Ehmann, eliminat în UTA - Dinamo

După ce deja văzuse un cartonaș galben în minutul 35, Marco Ehmann a primit și al doilea galben de la arbitrul Cătălin Popa peste doar cinci minute, pentru o intervenție asupra lui Shlyakov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Sursa: captură telekomsport.ro

Marco Ehmann, eliminat în UTA – Dinamo

Decizia „centarului” a fost contestată dur de jucătorii lui Flavius Stoican. „Câinii” au sărit imediat la gâtul lui Cătălin Popa și s-au plâns că Ehmann a fost eliminat prea ușor.

Imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, jucătorii lui Stoican au fost cât pe ce să facă și un penalty. Dangubic a căzut după un contact cu Buleică, dar Cătălin Popa nu a dictat lovitură de pedeapsă.

Sursa: captură Telekom Sport

UTA – Dinamo e al cincilea meci din acest sezon al Ligii 1 când un dinamovist vede cartonașul roșu. „Câinii” au avut câte un jucător eliminat în fiecare dintre umilințele cu FCSB (0-6 și 0-3) și Universitatea Craiova (0-5 și 1-6).

Flavius Stoican îi duce pe jucătorii lui Dinamo la biserică

Flavius Stoican a trecut la măsuri disperate după ultimele umilințe suferite de Dinamo. Antrenorul dinamovist a spus că va apela la ajutor divin înaintea partidei cu UTA.

Reclamă

„Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Trebuie să găsesc cheița pentru că nu sunt jucători rudimentari. (Reporter: Îi duceți la biserică până la meciul cu UTA?) Da! (Reporter: Vă gândiți și la variante de astea?) Da!„, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Dinamo este pe penultimul loc în clasament și a încasat deja 58 de goluri, având cea mai slabă apărare din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și