Închide meniul

UTA – Dinamo | Marco Ehmann a văzut două galbene în 5 minute. „Câinii” au sărit la gâtul arbitrului Cătălin Popa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 18:17

UTA – Dinamo | Marco Ehmann a văzut două galbene în 5 minute. „Câinii au sărit la gâtul arbitrului Cătălin Popa

Marco Ehmann, eliminat în UTA - Dinamo

După ce deja văzuse un cartonaș galben în minutul 35, Marco Ehmann a primit și al doilea galben de la arbitrul Cătălin Popa peste doar cinci minute, pentru o intervenție asupra lui Shlyakov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Sursa: captură telekomsport.ro

Marco Ehmann, eliminat în UTA – Dinamo

Decizia „centarului” a fost contestată dur de jucătorii lui Flavius Stoican. „Câinii” au sărit imediat la gâtul lui Cătălin Popa și s-au plâns că Ehmann a fost eliminat prea ușor.

Imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, jucătorii lui Stoican au fost cât pe ce să facă și un penalty. Dangubic a căzut după un contact cu Buleică, dar Cătălin Popa nu a dictat lovitură de pedeapsă.

Sursa: captură Telekom Sport

UTA – Dinamo e al cincilea meci din acest sezon al Ligii 1 când un dinamovist vede cartonașul roșu. „Câinii” au avut câte un jucător eliminat în fiecare dintre umilințele cu FCSB (0-6 și 0-3) și Universitatea Craiova (0-5 și 1-6).

Citește și:

Flavius Stoican îi duce pe jucătorii lui Dinamo la biserică

Flavius Stoican a trecut la măsuri disperate după ultimele umilințe suferite de Dinamo. Antrenorul dinamovist a spus că va apela la ajutor divin înaintea partidei cu UTA.

Reclamă

„Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Trebuie să găsesc cheița pentru că nu sunt jucători rudimentari. (Reporter: Îi duceți la biserică până la meciul cu UTA?) Da! (Reporter: Vă gândiți și la variante de astea?) Da!„, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Dinamo este pe penultimul loc în clasament și a încasat deja 58 de goluri, având cea mai slabă apărare din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și