Închide meniul

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea. Nu a mai rezistat și a încălcat promisiunea. Ce s-a întâmplat când Chindia o conducea cu 2-0 pe FCSB

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 21:08

Reclamă
Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea. Nu a mai rezistat și a încălcat promisiunea. Ce s-a întâmplat când Chindia o conducea cu 2-0 pe FCSB

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea

Profimedia

Chiar dacă a spus că nu va mai cere nicio schimbare în prima repriză a meciurilor, finanțatorul vicecampioanei a cedat când a văzut ce se întâmplă pe Arena Națională. Gigi Becali a răbufnit și a cerut ca Ovidiu Popescu să fie înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încălcat promisiunea pe care i-o făcuse lui Toni Petrea

Tehnicianul care tocmai a revenit pe bancă după ce a fost infectat cu Covid-19 i-a făcut pe plac patronului și l-a înlocuit pe fundașul dreapta cu „perla” Ianis Stoica. L-a umilit astfel pe jucătorul de 27 de ani, care a fost schimbat cu cinci minute înainte de pauză.

Au mai fost făcute multe schimbări și în startul reprizei secunde. Nu au mai revenit de la cabine doi jucători. Risto Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea. Și Claudiu Keșeru se echipa și se pregătea să intre pe teren. În minutul 49, veteranul l-a înlocuit pe Dumiter.

FCSB a primit, uluitor, două goluri de la Chindia. Daniel Popa a înscris în minutul 15 cu o super execuție. A trimis mingea în vinclu, din lovitură liberă. Butean a dublat avantajul grupării din Târgoviște.

Promisiunile lui Gigi Becali pentru Toni Petrea

Gigi Becali i-a făcut o promisiune lui Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Finanţatorul susţine că nu îl va mai obliga pe Petrea să facă schimbări înainte de pauză, un lucru care devenise obişnuit, în primul mandat. Și Becali s-a ținut de cuvânt, cel puțin la primul meci.

Reclamă

Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Petrea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și