Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2. Scandal monstru la final! Oaspeții au avut un gol anulat la ultima fază. Remontada reușită de echipa lui Toni Petrea

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 21:35 / Actualizat: 13 februarie 2022, 23:04

FCSB – Chindia 3-2. Scandal monstru la final! Oaspeții au avut un gol anulat la ultima fază. Remontada reușită de echipa lui Toni Petrea

FCSB - Chindia LIVE TEXT

Hepta

  • FCSB – Chindia, 3-2
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

FCSB nici n-a început bine meciul cu Chindia și deja s-a văzut condusă cu 2-0 pe tabela de marcaj. Chindia a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 15, prin Daniel Popa. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Chindia 3-2 | Daniel Popa, gol fabulos

Chindia nu s-a băgat la cutie după golul lui Daniel Popa, ba chiar a mai marcat o dată în poarta lui Andrei Vlad. Mihai Butean a înscris printre picioarele portarului de la FCSB, după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

Gigi Becali a răbufnit după ce echipa lui s-a văzut condusă și n-a mai așteptat până la pauză să-l scoată din teren pe Ovidiu Popescu. „Lampard de România” a fost înlocuit de Ianis Stoica, în minutul 40. La cabine, roș-albaștrii au făcut alte două modificări. Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea.

Reclamă

FCSB a început furtunos repriza secundă și a redus din diferență în minutul 46, prin Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după o pasă a lui Florin Tănase.

FCSB – Chindia 3-2 | Valentin Gheorghe, eroul lui FCSB

FCSB a continuat să preseze și a egalat în minutul 67, prin Vali Gheorghe, care a fructificat o pasă fabuloasă a tânărului Sorin Șerban. 10 minute mai târziu, același Vali Gheorghe i-a adus pe roș-albaștri în avantaj cu un șut violent, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Reclamă

Ianis Stoica a mai reușit să înscrie până la final, după o degajare greșită a lui Căbuz, dar golul a fost anulat pentru un presupus henț al „perlei” lui Gigi Becali. Un minut mai târziu, Andrei Vlad i-a salvat pe roș-albaștri la o execuție a lui Chunchukov din 6 metri, după o gafă a lui Sorin Șerban.

FCSB – Chindia 3-2 | Chindia, gol anulat la ultima fază a meciului

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut însă la ultima fază, când Pițian a înscris cu călcâiul în poarta lui Andrei Vlad, dar reușita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. Jucătorii lui Emil Săndoi și-au pus mâinile în cap după decizia asistentului.

S-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se menține la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape rămase din sezonul regulat. De cealaltă parte, Chindia e pe poziția a 11-a și are șanse minime la play-off.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Chindia 3-2

Final de meci! FCSB – Chindia 3-2.

Min 90+3: Uluitor! Andrei Pițian a înscris pentru Chindia cu călcâiul, dar asistentul a semnalizat ofsaid la jucătorul Chindiei.

Min 88: Ocazie mare pentru Chindia! Chunchukov a fost la un pas să profite de o gafă uriașă a lui Sorin Șerban, dar Andrei Vlad a intervenit salvator din 6 metri.

Min 85: Gol anulat al celor de la FCSB! Căbuz a degajat direct în Ianis Stoica, care a trimis apoi balonul în poarta goală. Arbitrul a semnalizat însă un presupus henț la jucătorul celor de la FCSB.

Min 77: GOOOL FCSB! Valentin Gheorghe a făcut „dubla” cu un șut violent, la colțul lung, după o pasă a lui Claudiu Keșeru.

Min 67: GOOOL FCSB! Valentin Gheorghe a înscris după o pasă fabuloasă a lui Sorin Șerban. Cei doi jucători introduși la pauză au creat golul egalizator.

Min 46: GOOOL FCSB! Darius Olaru a înscris cu un șut plasat din interiorul careului, la colțul lung, după o pasă bună a lui Florin Tănase.

Reclamă

Min 45: Pauză! FCSB a mai făcut alte două schimbări după revenirea de la cabine. Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea.

Min 40: FCSB a trecut la modificări încă din prima repriză. Ovidiu Popescu a fost înlocuit de Ianis Stoica.

Min 20: GOOOL Chindia! Mihai Butean a înscris printre picioarele lui Andrei Vlad după ce a ajuns la un șut ratat al lui Doru Popadiuc.

Min 15: GOOOL Chindia! Daniel Popa a trimis un șut bombă din lovitură liberă, de la peste 20 de metri, Mingea s-a oprit în vinclul porții lui Andrei Vlad.

Min 1: A început meciul.

FCSB: Andrei Vlad – Ovidiu Popescu, Vinicius, Iulian Cristea, Radunovic – Olaru, Edjouma, Florin Tănase – Cordea, Dumiter, Octavian Popescu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, Iacob, Ioniță – Butean, Passaglia, Dulca, Sila – Popadiuc, Daniel Popa

Știrea inițială

Toni Petrea s-a vindecat după ce a fost infectat cu Covid-19 și a părăsit carantina. Antrenorul lui FCSB va sta pe bancă la meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 26-a a Ligii 1.

„A fost greu din fața televizorului, alte trăiri. Nu poți să transmiți ceea ce vrei echipei. Mă bucur că această perioadă a fost mai scurtă, de șapte zile, și că pot fi alături de echipă începând cu meciul de mâine seară. Am ținut legătura tot timpul cu Mihai Pintilii. Legătura mea cu el este foarte bună„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

FCSB – Chindia LIVE TEXT | Oaspeții, neînvinși de 5 etape

Chindia Târgoviște trece prin cel mai bun moment al sezonului. Este neînvinsă în ultimele cinci etape, perioadă în care a încasat un singur gol. Nici FCSB nu o duce rău și s-a apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj, înaintea rundei.

„Ne așteaptă o partidă grea, cu o echipă bună, care are 6 victorii, dintre care 4 în deplasare. Sunt pe locul 4 la golurile primite. Noi trebuie să fim pregătiți. Avem un moral bun după ultimul joc și vrem să ne menținem acolo, sus, în lupta pentru titlu.

E important că distanța s-a mai redus, dar noi trebuie să obținem maximum de puncte până la finalul sezonului regulat. Trebuie să fim inteligenți și să ne câștigăm jocurile pe teren. Nu cred că sunt obosiți cei de la CFR Cluj, nu au reșit să câștige, dar au o echipă experimentată. E o presiune pentru noi, tot timpul când trebuie să vii din urmă„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

FCSB – Chindia LIVE TEXT | Gigi Becali vrea să îl transfere pe Paul Iacob

Gigi Becali îl vrea pe Paul Iacob de la Chindia Târgoviște. Președintele Chindiei are un mesaj clar pentru finanțatorul roș-albaștrilor: ”Dacă îl dorește, să îl și ia”, a spus Marcel Ghergu.

”Avem și noi destulă experiență să putem gestiona un astfel de moment. Pentru noi și jucător e simplu. Dacă și-l doreau în mod expres, el avea o clauză de eliberare, putea fi transferat chiar și acum. Probabil au fost discuții. Dacă și-l doresc cu adevărat, să-l și ia”, a spus Ghergu, la Pro X.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Gigi Becali oferă 100 de mii de euro pentru a-l transfera încă din această iarnă. Din vară, finanțatorul vicecampioanei îl vrea şi pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj.

FCSB – Chindia LIVE TEXT | Meciul se joacă fără fani

Meciul FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 26-a a Ligii 1, se va disputa fără fani în tribune. Roș-albaștrii au fost pedepsiți drastic pentru incidentele provocate de suporteri la ultimele meciuri pe care le-au găzduit.

Această situație a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum și plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 LEI, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948.

Este a doua amendă în valoare de 60.000 LEI primită de clubul nostru în această săptămână, după cea legată de incidentele de la Derby, care s-a disputat pe Stadionul Dinamo.

”Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor care au achiziţionat deja bilete pentru acest joc pe www.bilete-fcsb.ro şi îi informează că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil„, a anunţat clubul patronat de Gigi Becali.

Duelul dintre FCSB și Chindia Târgoviște va fi duminică, de la ora 19.55, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”