Închide meniul

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea. Nu a mai rezistat și a încălcat promisiunea. Ce s-a întâmplat când Chindia o conducea cu 2-0 pe FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 21:08

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea. Nu a mai rezistat și a încălcat promisiunea. Ce s-a întâmplat când Chindia o conducea cu 2-0 pe FCSB

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea

Profimedia

Chiar dacă a spus că nu va mai cere nicio schimbare în prima repriză a meciurilor, finanțatorul vicecampioanei a cedat când a văzut ce se întâmplă pe Arena Națională. Gigi Becali a răbufnit și a cerut ca Ovidiu Popescu să fie înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încălcat promisiunea pe care i-o făcuse lui Toni Petrea

Tehnicianul care tocmai a revenit pe bancă după ce a fost infectat cu Covid-19 i-a făcut pe plac patronului și l-a înlocuit pe fundașul dreapta cu „perla” Ianis Stoica. L-a umilit astfel pe jucătorul de 27 de ani, care a fost schimbat cu cinci minute înainte de pauză.

Au mai fost făcute multe schimbări și în startul reprizei secunde. Nu au mai revenit de la cabine doi jucători. Risto Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea. Și Claudiu Keșeru se echipa și se pregătea să intre pe teren. În minutul 49, veteranul l-a înlocuit pe Dumiter.

FCSB a primit, uluitor, două goluri de la Chindia. Daniel Popa a înscris în minutul 15 cu o super execuție. A trimis mingea în vinclu, din lovitură liberă. Butean a dublat avantajul grupării din Târgoviște.

Promisiunile lui Gigi Becali pentru Toni Petrea

Gigi Becali i-a făcut o promisiune lui Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Finanţatorul susţine că nu îl va mai obliga pe Petrea să facă schimbări înainte de pauză, un lucru care devenise obişnuit, în primul mandat. Și Becali s-a ținut de cuvânt, cel puțin la primul meci.

Reclamă

Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Petrea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și