Închide meniul

Gigi Becali, noi gesturi uluitoare! A trimis ingineri și arhitecți din România în Uganda! Dezvăluirea făcută de maicuța care a primit 200.000 de euro de la omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 8:52

Reclamă
Gigi Becali, noi gesturi uluitoare! A trimis ingineri și arhitecți din România în Uganda! Dezvăluirea făcută de maicuța care a primit 200.000 de euro de la omul de afaceri

Gigi Becali, noi gesturi uluitoare

Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, gest uluitor: ”A trimis imediat echipe de ingineri, arhitecți și artiști plastici din România în Africa„

”Domnul Becali mi-a spus că va construi biserici, mănăstiri, va ajuta comunitatea cu apă potabilă și îi va ajuta pe tineri să meargă la studii. De asemenea, că va ajuta mulți studenți să urmeze universități bune din Africa și va suportă burse școlare pentru tinerii noștri. În momentul discuției, mănăstirea noastră era la nivel de fundație. Am mers în biroul lui și l-am întâlnit acolo. Mi-a pus mai multe întrebări iar eu i-am răspuns la toate.

Domnul Becali a trimis imediat echipe de ingineri, arhitecți și artiști plastici din România în Africa, oameni care au mai lucrat la biserici ortodoxe și alte proiecte. După ce m-am întors în Uganda, el a început construcția Mănăstirii St Catherine’s, care a devenit singura mănăstire din Africa de Est. Construcția a fost ridicată pe dealurile din Kiyindi Parish Buikwe District – Uganda, pe malul lacului Victoria”, a spus călugărița din Uganda, citată de fanatik.ro.

Mărturiile măicuței care a primit 200.000 de euro de la Gigi Becali

Gigi a trimis ajutoare uriașe și în Africa, acolo unde ajută 2.000 de copii și ridică biserici. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a plătit, dintr-un foc, 450.000 de euro.

„Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a declarat, săptămâna trecută, Becali. La Palatul său, din Aleea Alexandru, a fost vizitat de stareța mănăstirii din Uganda.

Reclamă

Maica Thavoria a dezvăluit că a fost sunată de omul de afaceri și l-a convins să plătească sute de mii de euro. Consideră că a fost un miracol, fiind contactată de Gigi Becali în momentul în care se ruga pentru a găsi ajutor în România.

„Călugărițele de la Dragomirna mi-au promis că vor încerca să mă ajute să construiesc Mănăstirea Sfintei Ecaterina. Într-o seară, am primit un telefon de la domnul Becali care mi-a spus că de acum înainte nu mai e nevoie să cer ajutor și că va face tot ce-i stă în putere pentru comunitatea ortodoxă din Africa.

În momentul în care m-a sunat domnul Becali, eu mă aflam la Biserica Sfintei Parascheva din Iași și mă rugam la Sfânta Parascheva să mă ajute. Ce s-a întâmplat, a fost un miracol„, a spus Maica Thavoria, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a fost cel mai bogat patron din Liga 1 și în 2021, anunță Capital, care a realizat top 300 ai celor mai bogați români. Nume precum Simona Halep, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu au lipsit de pe listă.

Patronul lui FCSB este pe locul 14 în top, cu o avere estimată la 425 de milioane de euro. Îi depășește pe foștii săi rivali din fotbalul românesc, George Copos și Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și