Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Sigur ești fotbalist?” Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentine’s Day. Fostul căpitan de la Dinamo era olimpic la matematică: ”Mie mi-a dat cu virgulă!”

Reclamă

Publicat: 14 februarie 2022, 11:08

”Sigur ești fotbalist?” Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentines Day. Fostul căpitan de la Dinamo era olimpic la matematică: ”Mie mi-a dat cu virgulă!”

Andreea, poveste savuroasă despre relația cu Sergiu Hanca

Andreea Hanca Instagram

Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentine’s Day la AS.ro LIVE

”A fost foarte drăguț. M-a cucerit cu glumele lui. Mă făcea să râd mult. Mie îmi dădea cu virgulă pentru că scria corect gramatical și l-am întrebat: ”Sigur ești fotbalist?” Eu aveam o cu totul altă părere despre fotbaliști. Acum trăiesc printre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El scria foarte corect și mi-a spus că, până la 17 ani, mama lui l-a obligat să facă școală și să învețe multă carte. Era olimpic la matematică pe județul Mureș. La 17 ani a semnat cu prima lui echipă profesionistă. A venit acasă la socrii mei Florin Manea și le-a spus că trebuie să îl lase să joace fotbal.

Partea romantică este că eu eram dinamovistă de mică. La 7 ani i-am spus tatălui: ”Tati, să știi că eu o să mă mărit cu un fotbalist de la Dinamo!”. Era la Târgu Mureș atunci când m-a cerut. Mi-a spus că va încerca să se retragă de la Dinamo. În ianuarie a semnat cu Dinamo și în iulie m-am căsătorit cu un fotbalist de la Dinamo, a declarat Andreea Hanca, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Verdict sumbru pentru Dinamo! Sergiu Hanca trage un semnal de alarmă

Verdict sumbru pentru Dinamo. Sergiu Hanca nu crede că fanii mai rezistă să țină echipa. Fostul jucător al „câinilor” consideră că fără un investitor puternic echipa va ajunge la faliment.

„Sincer, nu cred că poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au ținut în viață echipa mai mult decât se așteptau. Nici nu știu dacă mai e cineva acum alături de suporteri.

Reclamă

Nu există un investitor puternic. Suporterul se va sătura și el să dea banii copilului la club. E nevoie de susținere, de investitori. Nu cred că nu s-ar găsi investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni și ar vedea datoriile, s-ar retrage”, a declarat Sergiu Hanca la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și