Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Sigur ești fotbalist?” Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentine’s Day. Fostul căpitan de la Dinamo era olimpic la matematică: ”Mie mi-a dat cu virgulă!”

Publicat: 14 februarie 2022, 11:08

”Sigur ești fotbalist?” Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentines Day. Fostul căpitan de la Dinamo era olimpic la matematică: ”Mie mi-a dat cu virgulă!”

Andreea, poveste savuroasă despre relația cu Sergiu Hanca

Andreea Hanca Instagram

  • Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentine’s Day la AS.ro LIVE
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase de Valentine’s Day la AS.ro LIVE

”A fost foarte drăguț. M-a cucerit cu glumele lui. Mă făcea să râd mult. Mie îmi dădea cu virgulă pentru că scria corect gramatical și l-am întrebat: ”Sigur ești fotbalist?” Eu aveam o cu totul altă părere despre fotbaliști. Acum trăiesc printre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El scria foarte corect și mi-a spus că, până la 17 ani, mama lui l-a obligat să facă școală și să învețe multă carte. Era olimpic la matematică pe județul Mureș. La 17 ani a semnat cu prima lui echipă profesionistă. A venit acasă la socrii mei Florin Manea și le-a spus că trebuie să îl lase să joace fotbal.

Partea romantică este că eu eram dinamovistă de mică. La 7 ani i-am spus tatălui: ”Tati, să știi că eu o să mă mărit cu un fotbalist de la Dinamo!”. Era la Târgu Mureș atunci când m-a cerut. Mi-a spus că va încerca să se retragă de la Dinamo. În ianuarie a semnat cu Dinamo și în iulie m-am căsătorit cu un fotbalist de la Dinamo, a declarat Andreea Hanca, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:

Verdict sumbru pentru Dinamo! Sergiu Hanca trage un semnal de alarmă

Verdict sumbru pentru Dinamo. Sergiu Hanca nu crede că fanii mai rezistă să țină echipa. Fostul jucător al „câinilor” consideră că fără un investitor puternic echipa va ajunge la faliment.

„Sincer, nu cred că poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au ținut în viață echipa mai mult decât se așteptau. Nici nu știu dacă mai e cineva acum alături de suporteri.

Reclamă

Nu există un investitor puternic. Suporterul se va sătura și el să dea banii copilului la club. E nevoie de susținere, de investitori. Nu cred că nu s-ar găsi investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni și ar vedea datoriile, s-ar retrage”, a declarat Sergiu Hanca la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă