Închide meniul

UEFA oferă 10.000 de bilete gratuite la finala Champions League! Anunţul făcut de Aleksander Ceferin

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 17:46 / Actualizat: 15 martie 2023, 0:29

UEFA oferă 10.000 de bilete gratuite la finala Champions League! Anunţul făcut de Aleksander Ceferin

Profimediaimages

Reacţia lui Aleksander Ceferin după dispariţia Super Ligii Europei

UEFA oferă 10.000 de bilete gratuite la finala Champions League! UEFA a făcut un anunţ extraordinar pentru fanii cluburilor de top din Europa. Forul european le va permite suporterilor să meargă gratuit la finalele Champions League, Europa League, Conference League şi Women’s Champions League, din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA oferă 10.000 de bilete gratuite la finala Champions League

Mai precis, UEFA va pune la dispoziţie, fără vreun cost, 10.000 de bilete fanilor celor două echipe care vor ajunge în ultimul act din Champions League. Pe acelaşi principiu, forul condus de Aleksander Ceferin va oferi 8.000 de bilete la finala Europa League, 6.000 la finala Conference League şi 6.000 pentru ultimul act din Women’s Champions League.

Marele anunţ a fost făcut chiar de preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin:

„Fanii reprezintă cel mai important element al fotbalului şi considerăm că va fi un gest frumos prin care încercăm să răsplătim dificultăţile întâmpinate de suporteri în ultimii 2 ani. În ciuda problemelor, aceştia au rămas în continuare alături de echipele favorite şi şi-au păstrat pasiunea, chiar şi când s-au aflat departe de stadion.

Fanii joacă un rol integral în dezvoltarea fotbalului şi trebuie să ne asigurăm că suporterii loiali care fac deplasări pot participa la momente istorice pentru cluburile lor, la preţuri accesibile.”, a declarat Aleksander Ceferin.

Reclamă

Marea finală Champions League se va disputa la St. Petersburg

UEFA va suporta toate costurile biletelor respective şi se va asigura că acestea vor fi distribuite în mod egal celor două finaliste.

Sezonul 2021/2022 din Champions League a ajuns în faza optimilor. Meciurile din această fază sunt PSG – Real Madrid, Sporting Lisabona – Manchester City, Inter – Liverpool, Salzburg – Bayern Munchen, Chelsea – Lille, Villarreal – Juventus, Atletico Madrid – Manchester United şi Benfica – Ajax. Manşa tur din optimile UCL se va disputa pe 15 şi 16 februarie.

Finala Champions League din 2022 se va juca la St. Petersburg, pe stadionul Gazprom Arena.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și