Închide meniul

PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept din nou cu vechea rivală! Meciul în care i-a eliminat pe madrileni de unul singur din UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 16:44

Reclamă
PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept din nou cu vechea rivală! Meciul în care i-a eliminat pe madrileni de unul singur din UEFA Champions League

Lionel Messi, anunțat titular în PSG - Real Madrid

Profimedia

Lionel Messi e anunțat titular în PSG – Real Madrid. Acest lucru nu poate decât să aprindă imaginația fanilor fotbalului. Argentinianul e cel mai mare coșmar al madrilenilor din ultimul deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept cu vechea rivală

Lionel Messi, în 17 ani petrecuți la echipa mare a Barcelonei, a jucat 45 de meciuri împotriva lui Real Madrid. Echipa de pe Santiago Bernabeu era una dintre victimile preferate ale starului argentinian.

Împotriva lui Real Madrid, Lionel Messi a înscris 26 de goluri și a oferit 14 pase decisive. Niciun alt jucător nu a înscris mai multe goluri în El Clasico decât „micuțul magician”.

Ultimul gol al lui Messi în poarta lui Real Madrid a venit într-un duel din La Liga disputat în mai 2018, scor 2-2. Acel Clasico a fost, de asemenea, ultimul în care a marcat și Cristiano Ronaldo.

PSG – Real Madrid | Meciul în care Lionel Messi a eliminat-o de unul singur pe Real Madrid din UEFA Champions League

Unul dintre momentele memorabile oferite de Messi în duelurile cu Real Madrid s-a petrecut în aprilie 2011, în turul semifinalei de UEFA Champions League, disputate pe Santiago Bernabeu.

Reclamă
Reclamă

Atunci, argentinianul a reușit o „dublă” de senzație, iar unul dintre goluri a intrat în istorie. Messi a luat mingea de la mijlocul terenul, a driblat cinci adversari și nu s-a oprit decât în poartă. Barcelona avea să câștige semifinala cu 3-1 la general și, ulterior, cucerea și trofeul.

Lionel Messi a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri pentru Barcelona, ​​înainte de a se alătura Parisului vara trecută. În Catalonia, argentinianul a câștigat UEFA Champions League în 2006, 2009, 2011 și 2015, trei Supercupe UEFA și trei Campionate Mondiale ale Cluburilor. De asemenea, a adunat zece titluri de campion în La Liga și a câștigat Copa del Rey de șapte ori.

PSG – Real Madrid | „Blockbuster-ul” din optimile UEFA Champions League

Sorții au ținut cu fanii fotbalului și le-au adus față în față în faza optimilor pe două dintre marile favorite la câștigarea trofeului.

Reclamă

„Nu există o favorită la Paris Saint-Germain – Real Madrid. Nu există însă o favorită, este o confruntare eliminatorie ce ar putea fi o finală a Ligii Campionilor, ţinând cont de nume, de toate calităţile celor două echipe, de jucători”, a spus antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, înaintea meciului.

PSG – Real Madrid se joacă marți, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro. Echipele probabile:

  • PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Paredes, Verratti; Di María, Messi, Mbappé
  • Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

21:19

FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și