Închide meniul

UEFA Champions League | PSG – Real Madrid 1-0. ULUITOR! Kylian Mbappe a umilit defensiva madrilenilor la ultima fază. Sporting – Manchester City 0-5. Echipa lui Pep Guardiola a făcut spectacol

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 23:50

UEFA Champions League | PSG – Real Madrid 1-0. ULUITOR! Kylian Mbappe a umilit defensiva madrilenilor la ultima fază. Sporting – Manchester City 0-5. Echipa lui Pep Guardiola a făcut spectacol

Revine magia UEFA Champions League

Profimedia

PSG – Real Madrid 1-0

A fost spectacol total în primele meciuri din UEFA Champions League. În „blockbuster-ul” serii, PSG – Real Madrid 1-0, ritmul a fost excelent, iar Kylian Mbappe a strălucit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a atacat în valuri, dar Real Madrid s-a apărat excelent. Mbappe a fost un pericol permanent pentru defensiva madrilenilor și a obținut și un penalty, dar Lionel Messi a ratat de la 11 metri.

Real Madrid, sufocată în propria jumătate, nu a avut nicio ocazie de gol. PSG a dat lovitura la ultima fază. Kylian Mbappe a pornit de unul singur din flancul stâng, a trecut ca un fulger printre Militao și Lucas Vazquez, și l-a învins pe Courtois cu un șut tare la firul ierbii. S-a terminat 1-0, iar PSG a făcut un pas uriaș către calificare.

Returul de pe Santiago Bernabeu, programat pe 9 martie. De notat e că regula golului în deplasare a fost anulată de UEFA. Orice victorie a lui Real Madrid la un singur gol diferență va trimite manșa în prelungiri.

Sporting – Manchester City 0-5

De cealaltă parte, Manchester City nu a avut milă de Sporting Lisabona. Echipa lui Pep Guardiola conducea deja cu 4-0 după primele 45 de minute.

Reclamă

Ryad Mahrez a deschis scorul încă din minutul 9. Bernardo Silva a făcut „dubla” până la pauză și a mai înscris și puștiul Phil Foden. City nu s-a oprit după pauză și a mai lovit o dată, prin Raheem Sterling.

S-a terminat 5-0, iar City e cu un pas și jumătate calificată în faza sferturilor de finală. Returul e programat pe 9 martie.

Manchester City a devenit prima echipă din istoria Champions League care înscrie patru goluri până la pauză într-un meci din deplasare în fazele eliminatorii, potrivit opta.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.55: PSG – Real Madrid 1-0! ULUITOR! GOOOL PSG! GOOOL Kylian Mbappe a marcat la ultima fază după ce a trecut ca un fulger printre Militao și Lucas Vasquez.

Update 23.25: Sporting – Manchester City 0-5! Show făcut de echipa lui Pep Guardiola. A înscris și Sterling, în minutul 58.

Update 23.20: Penalty ratat în PSG – Real Madrid! Mbappe a scos o lovitură de pedeapsă după un fault a lui Carvajal, dar Lionel Messi nu a putut să-l învingă pe Courtois de la 11 metri. În mod uluitor, Kylian Mbappe nu s-a bucurat când a obținut penalty-ul. El are șanse uriașe să joace la Real Madrid în sezonul următor. VIDEO AICI

Update 23.15: Ocazie importante la poarta lui Real Madrid, dar Courtois a intervenit bine la șuturile lui Messi și Mbappe.

Update 22.45: Sporting – Manchester City 0-4! Incredibil! Echipa lui Pep Guardiola face show! A înscris din nou Bernardo Silva, în minutul 45+1.

Update 22.40: Lovitură primită de Real Madrid! Brazilianul Casemiro, piesă de bază în echipa lui Ancelotti, va fi suspendat la meciul din retur.

Reclamă

Update 22.32: Sporting – Manchester City 0-3! A înscris și Phil Foden, în minutul 32, din centrarea lui Ryad Mahrez.

Update 22.21: Prima ocazie a meciului în PSG – Real Madrid! Mbappe nu l-a putut învinge pe Courtois după o pasă a lui Lionel Messi.

Update 22.20: Sporting – Manchester City 0-2! Cetățenii încep ca din tun și conduc cu 2-0 din minutul 18. Bernardo Silva a înscris.

Update 22.10: Sporting – Manchester City 0-1! Echipa lui Pep Guardiola a început ca din tun și a deschis scorul încă

— Manchester City (@ManCity) February 15, 2022

Update 22.00: Au început super-duelurile din această seară.

Update 20.45: Știm echipele de start la PSG – Real Madrid. Lionel Messi e titular alături de Kylian Mbappe la parizieni, iar Karim Benzema revine la oaspeți.

Update 20.40: Echipele de start la Sporting – Manchester City.

Știrea inițială

Meciurile serii din UEFA Champions League, LIVE TEXT pe AS.ro

Sezonul 2021/2022 din Champions League a ajuns în faza optimilor.

Meciurile din această fază sunt PSG – Real Madrid, Sporting Lisabona – Manchester City, Inter – Liverpool, Salzburg – Bayern Munchen, Chelsea – Lille, Villarreal – Juventus, Atletico Madrid – Manchester United şi Benfica – Ajax. Manşa tur din optimile UCL se va disputa pe 15 şi 16 februarie.

PSG – Real Madrid, capul de afiș al serii

Dat ca și transferat la Real Madrid, Kylian Mbappe îi va înfrunta pe ”galactici” în UEFA Champions League. Presa internațională anunță că superstarul francez va lua decizia finală cu privire la următoarea sa echipă după această ”dublă”.

Și pentru Lionel Messi este un meci special. Fostul căpitan de la FC Barcelona înfruntă Real Madrid în premieră după transferul la PSG.

Elevii lui Pep Guardiola au un nou ”examen” în Sporting – Manchester City

Pep Guardiola vrea cu orice preț să câștige trofeul UEFA Champions League cu Manchester City. Primul duel va fi cu Sporting, la Lisabona.

Citește și:

Cum arată cotele pentru câștigarea UEFA Champions League

UEFA Champions League revine cu fazele eliminatorii, iar cotele pentru câștigarea marelui trofeu au fost actualizate înainte de turul optimilor de finală. Manchester City este favorita bookmakerilor.

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League sunt următoarele:

Recomandări
  • PSG – Real Madrid 1-0
  • Sporting – Manchester City 0-5

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și