Închide meniul

PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept din nou cu vechea rivală! Meciul în care i-a eliminat pe madrileni de unul singur din UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 16:44

Reclamă
PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept din nou cu vechea rivală! Meciul în care i-a eliminat pe madrileni de unul singur din UEFA Champions League

Lionel Messi, anunțat titular în PSG - Real Madrid

Profimedia

Lionel Messi e anunțat titular în PSG – Real Madrid. Acest lucru nu poate decât să aprindă imaginația fanilor fotbalului. Argentinianul e cel mai mare coșmar al madrilenilor din ultimul deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Real Madrid | Lionel Messi dă piept cu vechea rivală

Lionel Messi, în 17 ani petrecuți la echipa mare a Barcelonei, a jucat 45 de meciuri împotriva lui Real Madrid. Echipa de pe Santiago Bernabeu era una dintre victimile preferate ale starului argentinian.

Împotriva lui Real Madrid, Lionel Messi a înscris 26 de goluri și a oferit 14 pase decisive. Niciun alt jucător nu a înscris mai multe goluri în El Clasico decât „micuțul magician”.

Ultimul gol al lui Messi în poarta lui Real Madrid a venit într-un duel din La Liga disputat în mai 2018, scor 2-2. Acel Clasico a fost, de asemenea, ultimul în care a marcat și Cristiano Ronaldo.

PSG – Real Madrid | Meciul în care Lionel Messi a eliminat-o de unul singur pe Real Madrid din UEFA Champions League

Unul dintre momentele memorabile oferite de Messi în duelurile cu Real Madrid s-a petrecut în aprilie 2011, în turul semifinalei de UEFA Champions League, disputate pe Santiago Bernabeu.

Reclamă
Reclamă 4

Atunci, argentinianul a reușit o „dublă” de senzație, iar unul dintre goluri a intrat în istorie. Messi a luat mingea de la mijlocul terenul, a driblat cinci adversari și nu s-a oprit decât în poartă. Barcelona avea să câștige semifinala cu 3-1 la general și, ulterior, cucerea și trofeul.

Lionel Messi a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri pentru Barcelona, ​​înainte de a se alătura Parisului vara trecută. În Catalonia, argentinianul a câștigat UEFA Champions League în 2006, 2009, 2011 și 2015, trei Supercupe UEFA și trei Campionate Mondiale ale Cluburilor. De asemenea, a adunat zece titluri de campion în La Liga și a câștigat Copa del Rey de șapte ori.

PSG – Real Madrid | „Blockbuster-ul” din optimile UEFA Champions League

Sorții au ținut cu fanii fotbalului și le-au adus față în față în faza optimilor pe două dintre marile favorite la câștigarea trofeului.

Reclamă

„Nu există o favorită la Paris Saint-Germain – Real Madrid. Nu există însă o favorită, este o confruntare eliminatorie ce ar putea fi o finală a Ligii Campionilor, ţinând cont de nume, de toate calităţile celor două echipe, de jucători”, a spus antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, înaintea meciului.

PSG – Real Madrid se joacă marți, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro. Echipele probabile:

  • PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Paredes, Verratti; Di María, Messi, Mbappé
  • Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și