Închide meniul

OFICIAL | CSM Bucureşti a pierdut la „masa verde” meciul cu Rostov-Don, din Liga Campionilor. Care este situația din grupă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 18:21

Reclamă
OFICIAL | CSM Bucureşti a pierdut la „masa verde meciul cu Rostov-Don, din Liga Campionilor. Care este situația din grupă

Cristina Neagu și coechipierele sale, eșc la "masa verde" în Liga Campionilor

Profimediaimages

În urma amânării meciului dintre CSM Bucureşti şi echipa Rostov-Don, din etapa a XIII-a din DELO EHF Champions League, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV-2 în cadrul echipei bucureştene, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat soarta acestei partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București, învinsă de pandemie în Liga Campionilor

După mai multe discuţii între reprezentanţii ambelor cluburi şi membrii EHF, federaţia a decis ca echipa din Rusia să câştige cu 10-0 şi cele două puncte puse în joc. Aceştia au transmis că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti urmează meciul cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL – miercuri, 16 februarie 2022, 18.30, şi ultimul meci din faza grupelor, din etapa a XVI-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg – duminică, 20 februarie 2022, 15.00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din Capitală, anunță news.ro.

CSM Bucureşti ocupă locul 5, în grupa A a EHF Champions League, cu 14 puncte, după Esbjer, 22 de puncte, Rostov-Don, 19 puncte, Brest, 17 puncte, şi FTC, 15 puncte, dar înaintea formaţiilor Borussia Dortmund, 9 puncte, Buducnost, 4, Podravka, 2.

Echipele de pe primele două locuri ale celor două grupe se califică în sferturi, iar cele de pe poziţiile 3-6, în play-off-ul pentru sferuri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid Vezi toate știrile
Citește și