Închide meniul

Helmut Duckadam știe care este adevărata valoare a lui Andrei Vlad. Cum ar putea Gigi Becali să obțină patru milioane de euro pe „Messi al portarilor” de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 21:57

Reclamă
Helmut Duckadam știe care este adevărata valoare a lui Andrei Vlad. Cum ar putea Gigi Becali să obțină patru milioane de euro pe „Messi al portarilor de la FCSB

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Helmut Duckadam l-a analizat pe goalkeeper-ul care a făcut pasul la naționala de seniori a României. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro. Portarul de legendă al Stelei asigură că tânărul jucător poate fi vândut pentru o sumă importantă numai în țările arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: „Depinde în ce campionat ar merge Andrei Vlad”

În ultimii 10 ani nu țin minte un portar vândut mai bine decât Niță, 1,5 milioane de euro, dacă nu mă înșel. Nu e foarte important cât ar valora el, ci ce echipă are nevoie de el. În funcție de asta, dai și bani.

Depinde în ce campionat ar merge. Dacă ar merge în țările arabe, probabil ai putea lua între două și patru milioane de euro. Dacă mergi în Europa, un milion, două„, a declarat Helmut Duckadam pentru prosport.ro.

Andrei Vlad a apărat buturile lui FCSB în 106 meciuri. În 43 dintre acestea a scăpat fără gol primit. Tânărul portar i-a înfuriat pe ultrașii din Peluza Nord în urmă cu două etape.

Îl pedepsim pe Crețu, care își dă viața pe teren și, asta e, a greșit și el o dată, dar de Vlad nu vorbim nimic, care ne-a îngropat tot timpul. Plus că suporterii sunt foarte supărați că Vlad n-a venit să salute galeria și a plecat direct la vestiar. Nu știu dacă mai e văzut foarte bine de suporteri. Prin comportamentul său, o să-și bată singur cuie în talpă.

Reclamă

Ai greșit, nu-i nimic, vii acolo, la galerie. Dar nu să pleci… suporterii sunt supărați pe el. Noi, totuși, încurajăm, în continuare, echipa și vedem la final”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Andrei Vlad a încasat un gol incredibil din lovitură liberă de la William Baeten. Portarul lui FCSB aștepta o centrare din partea jucătorului belgian, dar și-a luat gol la colțul scurt.

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad

Mihai Stoica a anunţat că FCSB are postul de portar asigurat pentru următorii ani. Managerul general al roş-albaştrilor a explicat că îşi pune speranţele şi în tânărul Răzvan Ducan (20 ani), goalkeeper împrumutat la CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare… Era copil (n.r. când a apărat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci… El (n.r. Ducan) pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta… deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari.

A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și