Închide meniul

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad! Un portar cu „evoluţii de excepţie”, aşteptat să revină la FCSB: „Are un fizic extraordinar!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 16:49

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad! Un portar cu „evoluţii de excepţie, aşteptat să revină la FCSB: „Are un fizic extraordinar!

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad

Profimedia

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad

Mihai Stoica a anunţat că FCSB are postul de portar asigurat pentru următorii ani. Andrei Vlad a fost titular în 15 ditre cele 16 etape, dar managerul general al roş-albaştrilor a explicat că îşi pune speranţele şi în tânărul Răzvan Ducan (20 ani), goalkeeper împrumutat la CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare… Era copil (n.r. când a apărat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci… El (n.r. Ducan) pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta… deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari.

A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ajuns în The Sun. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica

FCSB are un nou jucător care i-ar putea asigura bugetul pentru următoarele sezoane. Este vorba de Ianis Stoica, despre care au apărut tot mai multe zvonuri că este pe lista de transferuri a lui Arsenal.

Reclamă

Tânărul jucător, autor al unui gol şi a unui assist în meciul cu FC Botoşani, a fost analizat deja de jurnaliştii de la The Sun. „Nu comentez ce spune The Sun. Ca să fie interes al lui Arsenal, trebuie să ca Arsenal să trimită un mail, fax, ceva… Astea ce apar, ce se scrie… Nu avem nimic, niciun fel de interes„, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și