Închide meniul

Helmut Duckadam știe care este adevărata valoare a lui Andrei Vlad. Cum ar putea Gigi Becali să obțină patru milioane de euro pe „Messi al portarilor” de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 21:57

Helmut Duckadam știe care este adevărata valoare a lui Andrei Vlad. Cum ar putea Gigi Becali să obțină patru milioane de euro pe „Messi al portarilor de la FCSB

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Helmut Duckadam l-a analizat pe goalkeeper-ul care a făcut pasul la naționala de seniori a României. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro. Portarul de legendă al Stelei asigură că tânărul jucător poate fi vândut pentru o sumă importantă numai în țările arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: „Depinde în ce campionat ar merge Andrei Vlad”

În ultimii 10 ani nu țin minte un portar vândut mai bine decât Niță, 1,5 milioane de euro, dacă nu mă înșel. Nu e foarte important cât ar valora el, ci ce echipă are nevoie de el. În funcție de asta, dai și bani.

Depinde în ce campionat ar merge. Dacă ar merge în țările arabe, probabil ai putea lua între două și patru milioane de euro. Dacă mergi în Europa, un milion, două„, a declarat Helmut Duckadam pentru prosport.ro.

Andrei Vlad a apărat buturile lui FCSB în 106 meciuri. În 43 dintre acestea a scăpat fără gol primit. Tânărul portar i-a înfuriat pe ultrașii din Peluza Nord în urmă cu două etape.

Îl pedepsim pe Crețu, care își dă viața pe teren și, asta e, a greșit și el o dată, dar de Vlad nu vorbim nimic, care ne-a îngropat tot timpul. Plus că suporterii sunt foarte supărați că Vlad n-a venit să salute galeria și a plecat direct la vestiar. Nu știu dacă mai e văzut foarte bine de suporteri. Prin comportamentul său, o să-și bată singur cuie în talpă.

Reclamă

Ai greșit, nu-i nimic, vii acolo, la galerie. Dar nu să pleci… suporterii sunt supărați pe el. Noi, totuși, încurajăm, în continuare, echipa și vedem la final”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Andrei Vlad a încasat un gol incredibil din lovitură liberă de la William Baeten. Portarul lui FCSB aștepta o centrare din partea jucătorului belgian, dar și-a luat gol la colțul scurt.

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad

Mihai Stoica a anunţat că FCSB are postul de portar asigurat pentru următorii ani. Managerul general al roş-albaştrilor a explicat că îşi pune speranţele şi în tânărul Răzvan Ducan (20 ani), goalkeeper împrumutat la CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare… Era copil (n.r. când a apărat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci… El (n.r. Ducan) pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta… deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari.

A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și