Închide meniul
UPDATE

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum. Ora de start a meciului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 21:00 / Actualizat: 16 februarie 2022, 23:06

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum. Ora de start a meciului

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturi de finală la Dubai

Profimedia

Prin calificarea în sferturile de finală, cele două jucătoare au încasat Accederea în sferturi este recompensată cu 17.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Simona Halep şi Ons Jabeur va fi primul din sesiunea seară, de mâine. Partida jucătoarei noastre nu va începe mai devreme de ora 17:00 (ora României).

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai

Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori în carieră,ultima dată acum doi ani de zile chiar la Dubai. Atunci, Halep s-a impus în 3 seturi, scor 1-6, 6-2, 7-6. Prima întâlnire dintre cele două jucătoare a fost în 2018, la Beijing, atunci când Simona a fost nevoita să se retragă.

Citește și:

Simona Halep a scăpat de adversare redutabile la Dubai

Simona Halep are şanse mari de a câştiga pentru a treia oară turneul de la Dubai. Simona a scăpat de adversare puternice. Aryna Sabalenka, principala favorită şi locul 2 mondial, a fost eliminată, miercuri, de Petra Kvitova, locul 25 WTA, în optimi la turneul de la Dubai.

Kvitova s-a impus, scor 6-4, 6-4, după un meci de o oră şi 25 de minute. În sferturi, Kvitova va evolua cu Jelena Ostapenko, din Letonia, locul 21 mondial, care a trecut de favorita 6, poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA, scor 4-6, 6-1, 7-6 (4).

Reclamă

Alte două favorite, Elina Svitolina (locul 15 mondial) şi spaniola Garbine Muguruza (locul 9 mondial) au fost eliminate în optimi de Jill Teichmann (Elveţia, locul 35 WTA), scor 7-6 (0), 6-2, respectiv Veronika Kudermetova (Rusia, locul 31 mondial), scor 3-6, 6-4, 6-4, care vor fi adversare în sferturi.

Şi Daiana Iastremska, venită din calificări şi locul 131 mondial, a reuşit o performanţă notabilă, după ce a eliminat a doua favorită, pe sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 3 mondial, scor 6-3, 7-6 (3).

Adversara din sferturi va fi o altă sportivă din Cehia, Marketa Vondrousova, locul 38 mondial, care a trecut de rusoaica Varvara Graceva, locul 80 mondial, scor 6-2, 6-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și