Închide meniul

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Simona, calificată în sferturi la Dubai, după ce s-a impus în duelul 100% românesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 20:55

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Simona, calificată în sferturi la Dubai, după ce s-a impus în duelul 100% românesc

Simona Halep - Elena Ruse LIVE TEXT (18:30)

Colaj Getty Images

Simo a învins-o pe conaţionala Gabriela Ruse în două seturi, scor 6-3, 6-2, şi se pregăteşte pentru duelul cu Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 20:58. FINAL! Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2

UPDATE 20:53. Simona conduce cu 5-2 şi se află la un pas de calificarea în sferturi!

UPDATE 20.40. Break reușit de Ruse! Simo conduce cu 3-1 în setul 2, în optimile de la Dubai.

UPDATE 20:31. Simona face break-ul şi domină categoric duelul românesc de la Dubai, scor 2-0 în setul secund.

Reclamă

UPDATE 20:28. Halep începe excelent şi setul al doilea. Simo îşi face serviciul, iar presiunea se află pe umerii Gabrielei Ruse.

UPDATE 20:22. SET SIMONA! Halep şi-a adjudecat primul set al confruntării cu Gabriela Ruse, scor 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 19:18. Halep încheie cu as serviciul şi duce scorul la 5-3. 2-0 este scorul la capitolul aşilor, pentru Simona.

UPDATE 19:15. Gabriela serveşte excelent şi se apropie la un singur game de Simona! Halep conduce cu 4-3 şi se pregăteşte să servească.

UPDATE 19.09. Ruse nu se lasă! Gabriela reuşeşte primul său break al meciului, după o serie de schimburi spectaculoase.

INFO: Românii prezenți în tribunele arenei din Dubai s-au aflat în centrul atenției, într-o pauză. Pe stadion a răsunat celebra scandare „Hai România!”, apoi toată lumea a început să aplaude.

UPDATE 20:06. Simona îşi domină conaţionala: scor 4-1.

UPDATE 19:58. Ruse nu mai greşeşte la serviciu şi reuşeşte un game alb. 2-1 pentru Halep, după 8 minute.

Reclamă

UPDATE 19:54. Început fulminant pentru Halep! Simona şi-a făcut serviciul și conduce cu 2-0.

INFO: Câştigătoarea duelului 100% românesc de la Dubai o va întâlni, în sferturi, pe Ons Jabeur. Jucătoarea din Tunisia a trecut în turul 2 de Jessica Pegula.

UPDATE 19:52. Simona Halep face primul break al meciului!

UPDATE 19:00. A început duelul de la Dubai!

Aceasta este a treia întâlnire directă dintre Simona Halep și Elena Ruse, iar Simo este cea care s-a impus în precedentele două. Gabriela Ruse poate da marea lovitură în turneul de la Dubai. Poate ajunge, în premieră, în TOP 50 WTA.

Simona Halep – Elena Ruse LIVE TEXT | Declarațiile Elenei după victoria cu Paula Badosa

”Am jucat destul de bine astăzi, nu mai puteam fizic la un moment dat, pentru că am jucat destul de mult şi răceala m-a cam doborât de o săptămână încoace, antibioticul şi toate pastilele pe care le-am luat le-am simţit, însă sunt bucuroasă şi se pare că voi juca din nou cu Simona. Nu m-am gândit nicio secundă că Paula este locul 5 mondial, ştiu că jocul meu este acolo şi vreau să fiu din ce în ce mai pregătită ca să pot câştiga astfel de meciuri.

Mă simt din ce în ce mai bine pe teren şi chiar cred că pot reuşi din ce în ce mai mult. Paula este o jucătoare foarte bună, dar am crezut în şansa mea şi am luptat până la capăt”, a spus Gabriel Ruse, după meciul cu Paula Badosa.

Simona Halep – Elena Ruse LIVE TEXT | Simona, victorie lejeră în primul tur

Simona Halep a câştigat meciul cu Alison Riske, scor 6-2, 6-4, în primul tur al turneului de la Dubai. Campioana noastră a învins-o fără mari emoţii pe americancă, după o oră şi 12 minute.

”Simo” s-a arătat foarte fericită după calificarea în turul 2 de la Dubai, acolo unde a mai câştigat trofeul de două ori, de-a lungul carierei.

”Este o bucurie să fiu din nou aici. Am amintiri foarte frumoase la Dubai, am câştigat de două ori trofeul şi este o plăcere să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc foarte mult!

Sunt fericită că sunt din nou aici. Am fost încrezătoare în meciul de astăzi şi m-am descurcat în momentele importante. Ştiam că Alison este o adversară complicată şi ştiam că trebuie să fiu foarte concentrată.

Este încă primul meci. Îmi place libertatea (n.r. – întrebată de antrenor), mă bucur de ea, şi vreau să fiu concentrată pe obiectivul meu”, a spus campioana noastră.

Recomandări
  • Simona Halep – Elena Ruse LIVE TEXT (18:30)
  • Simona a câștigat primele două meciuri directe cu Elena

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și