Închide meniul

”Eu mi-am văzut banii de la turci?” Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani. Decizia luată de patronul FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 13:23

Reclamă
”Eu mi-am văzut banii de la turci?” Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani. Decizia luată de patronul FCSB

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali cere demisia lui Edi Iordănescu / Profimedia

Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani

FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani și Gigi Becali îi este dator peste 300.000 de euro lui Valeriu Iftime. Cei doi au ajuns la tribunal pentru suma restantă pe care Becali o mai are de plătit după transferul lui Olimpiu Moruțan, la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a răbufnit și a anunțat că va face recurs. „Da, am pierdut, dar eu mi-am văzut banii de la turci? Nu am văzut niciun ban. Oricum, suma pe care trebuie să le-o dăm celor de la FC Botoșani consider că e prea mare și vom face apel. Vali Argăseală deja s-a ocupat de depunerea actelor. Nu doresc să mai fac alte comentarii pe subiectul ăsta”, a declarat Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Gigi Becali și FCSB au pierdut procesul cu Botoșani, dar au făcut recurs

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate clubului moldovean, dar Gigi nu se lasă încă. Conform prosport.ro, Comisia a luat hotărârea ca Gigi Becali să plătească 279.000 de euro plus TVA, pentru procentele (9%) rămase în cazul unui nou transfer al lui Olimpiu Moruțan.

La aceasta sumă, oficialii au ținut cont și de bonusul de 600.000 de euro încasat de FCSB, pentru că mijlocașul a depășit borna de 15 meciuri disputate pentru Galatasaray. Mai mult, Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate din afacerea menționată mai sus.

EXCLUSIVValeriu Iftime: ”Dacă eram oameni serioși, nu ne mai judecam ca proștii!”

”Da. Va trebui să dea bani, dar se pare că este făcut recurs. E o tragere de timp, tipic românească, nu are nicio șansă. Dacă eram oameni serioși, ne opream din drumul ăsta prostesc. Ne organizam și plăteam și nu ne mai judecam ca proștii.

Reclamă

E treaba dânsului. E vorba de 300.000 de euro. E păcat să ne certăm, să ne vadă lumea că ne certăm la 300.000 de euro. Pe Edjouma mi-a dat banii. Doar aici e problema”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și