Închide meniul

Ce spunea Jelena Ostapenko, înainte să afle că va juca cu Simona Halep în semifinale, la Dubai! Punctul slab al campioanei noastre, identificat în finala de coşmar de la Roland Garros din 2017: „Nu a putut să ţină ritmul cu mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 21:21 / Actualizat: 15 martie 2023, 0:03

Ce spunea Jelena Ostapenko, înainte să afle că va juca cu Simona Halep în semifinale, la Dubai! Punctul slab al campioanei noastre, identificat în finala de coşmar de la Roland Garros din 2017: „Nu a putut să ţină ritmul cu mine

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep, în semifinalele de la Dubai

Profimedia

Jelena Ostapenko, adversara lui Simona Halep în semifinale la Dubai, i-a făcut o caracterizare campioanei noastre, chiar dacă nu ştia că îi va fi adversară. Ostapenko a vorbit despre modul cum poate fi învinsă Halep. Ostapenko şi Halep s-au mai întâlnit de două ori, fiecare jucătoare câştigând o partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Jelena Ostapenko, înainte să afle că va juca cu Simona Halep în semifinale, la Dubai

Simona Halep şi Jelena Ostapenko s-au întâlnit de două ori până acum. Prima dată, cele două s-au înfruntat în finala turneului de la Roland Garros, din 2017, când jucătoarea din Letonia s-a impus. Halep şi-a luat revanşa în acelaşi an şi a învins-o la Beijing, chiar în acelaşi an.

Chiar dacă au trecut 5 ani, Jelena Ostapenko şi-a adus aminte de victoria de la Roland Garros. Și, înainte se afle rezultatul partidei dintre Halep şi Ons Jabeur, scor 6-4, 6-3, letona a vorbit despre modul cum poate fi învinsă Simona.

Simona este o jucătoare consistentă. Dacă joc împotriva ei, va trebui să fiu agresivă. De-abia aştept meciul. Sincer, am jucat cu mulţi ani în urmă împotriva ei. Va trebui să mă uit din nou peste aceste meciuri. Cel mai important lucru a fost că nu a  contat scorul, dar când am jucat agresiv, am câştigat meciul. Mai ales finala de la Roland Garros. Chiar dacă eram aproape să pierd, când am făcut pasul în teren şi am fost agresivă, nu a putut să ţină ritmul cu mine„, a spus Ostapenko, înaintea duelului de vis cu Halep.

Simona Halep – Ons Jabeur 6-4, 6-3. Victorie uriaşă pentru Simo la Dubai

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Anterior, de fiecare dată când a ajuns în penultimul act, Halep a câştigat trofeul.

Reclamă

Halep a condus cu 2-0, cu un break în game-ul secund, dar mai totul pe tabelă a venit din partea cealaltă a terenului. Jabeur şi-a ridicat repede nivelul jocului şi a egalat la 2. Apoi a devenit din nou generoasă şi fostul lider WTA s-a distanţat la 5-2. La 5-3, Halep a avut 30-0, pe propriul serviciu, dar a pierdut game-ul. Românca a profitat imediat de nesiguranţa tunisienei şi a reuşit să închidă setul cu break, 6-4, după 45 de minute de joc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și