Închide meniul

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Dubai. Pe ce loc va fi în clasamentul WTA, după înfrângerea cu Ostapenko

Publicat: 18 februarie 2022, 18:22

Reclamă
Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Dubai. Pe ce loc va fi în clasamentul WTA, după înfrângerea cu Ostapenko

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Dubai

Getty Images

Simona Halep a ratat şansa de a juca a doua finală în 2022, după cea câştigată de la Melbourne Summer Set 1 în faţa Veronikăi Kudermetova, scor 6-2, 6-3. Halep a pierdut în semifinale la turneul de la Dubai în faţa Jelenei Ostapenko şi a ratat şansa de a câştiga pentru a treia oară turneul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinale la Dubai

Pentru performanţa din acest an de la Dubai, Simona Halep va încasa 37.500 de dolari. Mai mult, pentru că a ratat finala, Simona Halep va ocupa locul 27 WTA, cu 4 locuri mai jos decât poziţia ocupată la startul competiţiei.

Simona Halep – Jelena Ostapenko 6-2, 6-7, 0-6! Simo, eliminată în semifinale la Dubai

Primul set a fost fără ritm, cu puncte scurte şi echilibrat până la 2-2, moment în care Halep a reuşit break-ul la prima minge ivită, apoi totul a mers şnur pentru ea până la 6-2, scor înregistrat după 27 de minute de joc. Lucrurile s-au schimbat la începutul setului secund, când evolţia riscantă a Jelenei Ostapenko a început să dea roade. Letona a făcut repede 3-0, după un break în game-ul al doilea, în care fostul lider WTA a comis două duble greşeli.

De la 0-3, Halep a revenit şi a egalat. S-a mers în continuare cap la cap cu serviciul până la 6-5 pentru Ostapenko. La acest scor, letona a avut două mingi de set, dar le-a ratat pe amândouă şi setul a ajuns în tie-break, în care jucătoarea de 24 de ani a defilat surprinzător, 7-0, după o oră şi 15 minute de la start.

Jelena Ostapenko a fost de neoprit în continuare. După ce la început nu îi intra nimic, a căpătat o precizie chirugicală şi a „operat” numai în dreptul ei pe tabelă. Halep nu a găsit nicio soluţie la jocul rivalei şi s-a prăbuşit pur şi simplu sub atacurile letonei. Au urmat un set decisiv la 0 şi un meci încheiat într-o oră şi 35 de minute. De la 6-6 în setul al doilea, Halep a mai câştigat numai 11 puncte până la finalul meciului, multe dintre acestea fiind oferite de adversară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și