Închide meniul

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Dubai. Pe ce loc va fi în clasamentul WTA, după înfrângerea cu Ostapenko

Reclamă

Publicat: 18 februarie 2022, 18:22

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Dubai. Pe ce loc va fi în clasamentul WTA, după înfrângerea cu Ostapenko

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Dubai

Getty Images

Simona Halep a ratat şansa de a juca a doua finală în 2022, după cea câştigată de la Melbourne Summer Set 1 în faţa Veronikăi Kudermetova, scor 6-2, 6-3. Halep a pierdut în semifinale la turneul de la Dubai în faţa Jelenei Ostapenko şi a ratat şansa de a câştiga pentru a treia oară turneul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce a ajuns până în semifinale la Dubai

Pentru performanţa din acest an de la Dubai, Simona Halep va încasa 37.500 de dolari. Mai mult, pentru că a ratat finala, Simona Halep va ocupa locul 27 WTA, cu 4 locuri mai jos decât poziţia ocupată la startul competiţiei.

Citește și:

Simona Halep – Jelena Ostapenko 6-2, 6-7, 0-6! Simo, eliminată în semifinale la Dubai

Primul set a fost fără ritm, cu puncte scurte şi echilibrat până la 2-2, moment în care Halep a reuşit break-ul la prima minge ivită, apoi totul a mers şnur pentru ea până la 6-2, scor înregistrat după 27 de minute de joc. Lucrurile s-au schimbat la începutul setului secund, când evolţia riscantă a Jelenei Ostapenko a început să dea roade. Letona a făcut repede 3-0, după un break în game-ul al doilea, în care fostul lider WTA a comis două duble greşeli.

De la 0-3, Halep a revenit şi a egalat. S-a mers în continuare cap la cap cu serviciul până la 6-5 pentru Ostapenko. La acest scor, letona a avut două mingi de set, dar le-a ratat pe amândouă şi setul a ajuns în tie-break, în care jucătoarea de 24 de ani a defilat surprinzător, 7-0, după o oră şi 15 minute de la start.

Jelena Ostapenko a fost de neoprit în continuare. După ce la început nu îi intra nimic, a căpătat o precizie chirugicală şi a „operat” numai în dreptul ei pe tabelă. Halep nu a găsit nicio soluţie la jocul rivalei şi s-a prăbuşit pur şi simplu sub atacurile letonei. Au urmat un set decisiv la 0 şi un meci încheiat într-o oră şi 35 de minute. De la 6-6 în setul al doilea, Halep a mai câştigat numai 11 puncte până la finalul meciului, multe dintre acestea fiind oferite de adversară.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și